Πέμπτη
16 Μαΐου 2024

Ελλάδα – Σερβία 64-71: Ήττα… καμπανάκι από τους ανώτερους Σέρβους για την Εθνική στο Ακρόπολις

Σε ένα δυναμικό παιχνίδι με σκληρές μάχες, η Ελλάδα ηττήθηκε από τη Σερβία με σκορ 71-64 στο πρώτο παιχνίδι του τουρνουά Ακρόπολις

Αθλητισμός

Με το… αριστερό ξεκίνησε τις προσπάθειές της στο τουρνουά Ακρόπολις η Εθνική Ελλάδος, που υπέστη την πρώτη της ήττα στα φετινά φιλικά προετοιμασίας με σκορ 71-64 από τη Σερβία στο ΟΑΚΑ. Η «γαλανόλευκη» πάλεψε το παιχνίδι, είχε κάποια κενά διαστήματα ειδικά στην επίθεση, και έτσι δεν μπόρεσε να ξεπεράσει το εμπόδιο των αντιπάλων της.

Στα θετικά η αντίδραση που έβγαλε η Εθνική όταν οι Σέρβοι προηγήθηκαν ακόμα και με 15 πόντους διαφορά, αλλά και οι εμφανίσεις του Νίκου Ρογκαβόπουλου και του Ιωάννη Παπαπέτρου που επέστρεψε στην αγωνιστική δράση, έχοντας πολύ σημαντική προσφορά.

O νέος παίκτης της Μπασκόνια ολοκλήρωσε το ματς με 19 πόντους, ενώ ο φόργουορντ του Παναθηναϊκού σταμάτησε στους 11 πόντους, ενώ ο Ντίνος Μήτογλου μέτρησε 9 πόντους και 10 ριμπάουντ. Από την άλλη πλευρά, ο Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς είχε 15 πόντους, ο Νίκολα Μιλουτίνοφ 14 με 12 ριμπάουντ και 14 επίσης ο Μάρκο Γκούντουριτς.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός: Δεύτερος τελικός μέσα σε τρία εικοσιτετράωρα για τον «Δικέφαλο», ψάχνουν αντίδραση οι «πράσινοι»

ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός κοντράρονται στο γήπεδο της Τούμπας (20:00), σε ένα κρίσιμο ντέρμπι για την 9η και προτελευταία αγωνιστική των playoffs της Stoiximan Super League!

Φόρτωση άρθρων...