Πέμπτη
25 Απριλίου 2024

H Έμα Στόουν πήρε δώρο φανέλα του Ολυμπιακού με το όνομά της (Photos)

Λάμψη από Χόλιγουντ είχε ο αγώνας του Ολυμπιακού με την Μονακό στο ΣΕΦ για την Euroleague την Πέμπτη, λόγω της παρουσίας της Έμα Στόουν και του Γιώργου Λάνθιμου.

H Αμερικανίδα ηθοποιός μαζί με τον Έλληνα σκηνοθέτη βρέθηκαν στο ΣΕΦ για να παρακολουθήσουν τον αγώνα που έδινε πρόκριση στο Final 4. Μάλιστα, όπως έγραψαν στο Twitter οι φίλαθλοι της ομάδας η 34χρονη ηθοποιός έφερε γούρι στον Ολυμπιακό.

Στο περιθώριο του αγώνα οι πρόεδροι της ΚΑΕ Ολυμπιακός Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος συναντήθηκαν με την Έμα Στόουν και τον Γιώργο Λάνθιμο και τους χάρισαν από μια φανέλα της ομάδας με τα ονόματα τους. 

H Έμα Στόουν πήρε δώρο φανέλα του Ολυμπιακού με το όνομά της

Η ανακοίνωση της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ: 

«Δύο σημαντικές προσωπικότητες του Παγκόσμιου κινηματογράφου, η βραβευμένη με Οσκαρ Αμερικανίδα ηθοποιός, Έμα Στόουν και ο διάσημος Έλληνας σκηνοθέτης του θεάτρου και του κινηματογράφου, Γιώργος Λάνθιμος (επίσης πολυβραβευμένος και προτεινόμενος αρκετές φορές για Όσκαρ), βρέθηκαν στο ΣΕΦ, έζησαν έντονα το 5ο ματς με την Μονακό και πανηγύρισαν μαζί μας την πρόκριση της ομάδας μας στο φάιναλ φορ της Ευρωλίγκας!

Αμφότεροι συναντήθηκαν, συνομίλησαν και φωτογραφήθηκαν με τους Προέδρους της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Γιώργο και Παναγιώτη Αγγελόπουλο, καθώς και με τη σύζυγο του κ.Παναγιώτη Αγγελόπουλου, κα.Ελευθερία Κούκου!

Μάλιστα, ο Γιώργος Αγγελόπουλος δεν άφησε τους φιλοξενούμενους να φύγουν με άδεια χέρια… Τους παρέδωσε από μια φανέλα του Ολυμπιακού με τα ονόματά τους, κάνοντας ακόμη πιο ξεχωριστή τη συγκεκριμένη βραδιά».

H Έμα Στόουν πήρε δώρο φανέλα του Ολυμπιακού με το όνομά της

 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη
Φόρτωση άρθρων...