Δευτέρα
29 Απριλίου 2024

Ένδειξη συμπαράστασης στον Ρονάλντο και 4-0 (Video)

Συγκίνηση σε ολόκληρο τον ποδοσφαιρικό κόσμο προκάλεσε η πράξη συμπαράστασης προς στον Κριστιάνο Ρονάλντο, για την τραγική απώλεια του νεογέννητου γιου του. Οι οπαδοί της αντίπαλης Λίβερπουλ, ξέσπασαν σε χειροκροτήματα στο 7ο λεπτό της αναμέτρησης με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Αθλητισμός

Είναι το έβδομο λεπτό στο γήπεδο «Ανφιλντ» του Λίβερπουλ. Οι φίλαθλοι στις κερκίδες ξεσπούν σε παρατεταμένα χειροκροτήματα σε ένδειξη συμπαράστασης στο πένθος του Κριστιάνο Ρονάλντο για την απώλεια του νεογέννητου βρέφους του. Η ανθρώπινη στιγμή του ποδοσφαίρου.

Ο Πορτογάλος σταρ δεν ήταν στον αγώνα όπου η Λίβερπουλ έκανε «περίπατο» με τη Γιουνάιτεντ από το 4΄με το γκολ του Ντιάζ καθώς στο 22ο λεπτό ο Σαλάχ πέτυχε και το δεύτερο γκολ της γηπεδούχου. Στο 68΄ο Μανέ «χαϊδεψε» όσο χρειαζόταν τη μπάλα, 3-0 η ομάδα του Κλοπ και στο 85΄ο Σαλάχ διεύρυνε το σκορ στο τελικό 4- 0 .Στην πρώτη θέση η Λίβερπουλ περιμένει το αποτέλεσμα του αποψινού αγώνα Σίτι – Μπραϊτον.

 

Στην Ιταλία θρίαμβος 3- 0 της Ιντερ στο ντέρμπι επί της Μίλαν και πρόκριση στον τελικό του κυπέλλου. Οι παίκτες του Σιμόνε Ινσάγκι πανηγυρισαν νωρίς με τον Λαουτάρο Μαρτίνεζ και ο Αργεντίνος ήταν σκορερ και του 2- 0 στο 40΄ Το τελικό 3- 0 στον ημιτελικό της διοργάνωσης μετά το 0 – 0 του πρώτου αγώνα στο ίδιο γήπεδο, «υπέγραψε» ο Γερμανός Γκόσενς στο 82ο λεπτό.

Στην Ισπανία η Βιγιαρεάλ πιστοποίησε την εξαιρετική της κατάσταση και στην αναμέτρηση με τη Βαλένθια. Με τα γκολ του Ολλανδού Νταντζούμα ,πεναλτι στο 10ο λεπτό και σουτ στο 17ο νίκησε 2- 0 τη Βαλένθια και παρέμεινε σε επαφή με τη θέση εξόδου στην Ευρώπη.

Στο Λονδίνο εκατοντάδες οπαδοί της Φούλαμ γιόρτασαν μετά από ένα χρόνο απουσίας την επιστροφή του συλλόγου στην Premier League. Η Φούλαμ νίκησε 3- 0 την Πρεστον και «έκοψε» πρώτη το νήμα στην τσάμπιονσιπ. Πρώτο γκολ στο 9′ από τον Μιτροβιτς , Το 2-0 έκανε ο Φαμπιο Καρβάλιο στο 34΄ και το τελικό 3 0 και πάλι ο Μιτροβιτς πριν λήξει το ημιχρονο. 40 γκολ από τον Σερβο φορ σε 40 ματς πρωταθλήματος με τη Φούλαμ.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Ολυμπιακός – Λαμία 4-1: «Μάγος» ο Ποντένσε… (video)

Ο Ολυμπιακός με πρωταγωνιστή τον Ντάνιελ Ποντένσε, που είχε γκολ και ασίστ, επικράτησε με 4-1 της Λαμίας και πλέον στρέφει το βλέμμα του στο κρίσιμο παιχνίδι με την Άστον Βίλα – Τσ...

Φόρτωση άρθρων...