Παρασκευή
03 Μαΐου 2024

Εντυπωσιακό θέαμα από τα γήπεδα ποδοσφαίρου του κόσμου (video)

Μάλμε και Λουντογκόρετς νίκησαν εντός έδρας, κόντρα σε Ρέικιαβικ και Σουτιέσκα αντίστοιχα, κάνοντας το πρώτο βήμα για την πρόκριση τους στον δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions League. Η Κορίνθιανς έγινε η πρώτη βραζιλιάνικη ομάδα που απέκλεισε από το Κόπα Λιμπερταδόρες την Μπόκα Τζούνιορς μέσα στο Μπομπονέρα μετά τη Σάντος του Πελέ το 1963

Αθλητισμός
Tags: γκολ

Ο Τζιλ νικάει τον τερματοφύλακα της Μπόκα Τζούνιορς, γράφει το 6-5 στη διαδικασία των πέναλτι και χαρίζει στην Κορίνθιανς την πρόκριση στα προημιτελικά του Κόπα Λιμπερταδόρες.

Σοκ για τους Αργεντινούς που γνωρίζουν τον αποκλεισμό στην έδρα τους από βραζιλιάνικη ομάδα, για πρώτη φορά μετά το 1963 και την Σάντος του Πελέ. Και οι δυο αναμετρήσεις για την φάση των 16, ολοκληρώθηκαν 0-0.

Στα προκριματικά του Champions League, οι φίλοι της Λουντογκόρετς είδαν την ομάδα τους να παίρνει προβάδισμα απέναντι στην Σουτιέσκα στο 74ο λεπτό με τον Σαντάνα. Στις καθυστερήσεις ο Τισέρα διαμόρφωσε το τελικό 2-0 για τους φιλοξενούμενους.

Προβάδισμα πρόκρισης για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions League πήρε και η Μάλμε, που προηγήθηκε της Βίκινγκουρ μόλις στο 16ο λεπτό με τον Όλσον. Οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν στο 38΄ με τον Ίνκασον.

Ο Ισλανδός επιθετικός πανηγύρισε κάνοντας νόημα στους οπαδούς της σουηδικής ομάδας να σωπάσουν, χειρονομία που έφερε την δεύτερη κίτρινη και την αποβολή του από το παιχνίδι. Η Μάλμε εκμεταλλεύτηκε το αριθμητικό της πλεονέκτημα και πήρε προβάδισμα δυο τερμάτων με γκολ του Τοϊβόνεν και του Μπιρμαντσέβιτς.

Στις καθυστερήσεις ο Γκούντιονσον μείωσε σε 3-2 ξεσηκώνοντας τους Ισλανδούς οπαδούς που βρέθηκαν στη Σουηδία.

Εντός έδρας νίκη και για την Λεχ Πόζναν που επικράτησε με 1-0 της Καραμπάκ χάρη σε γκολ του Ίσακ στο 41ο λεπτό.

Πρεμιέρα κάνει απόψε το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου γυναικών.

Η οικοδέσποινα Αγγλία υποδέχεται την Αυστρία σε μία διοργάνωση που αποτελεί καλοκαιρινή πρόγευση πριν από το Μουντιάλ του Κατάρ τον προσεχή Δεκέμβριο.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη
Φόρτωση άρθρων...