Παρασκευή
03 Μαΐου 2024

Επεισόδια στο Βόλο - Διεκόπη προσωρινά το παιχνίδι στο ΄94 μετά την διαιτητική σφαγή του Ολυμπιακού

Οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού και του Βόλου αποφάσισαν να μην… παίξουν καθόλου μετά την επανέναρξη, αλλάζοντας μερικές πάσες για να ολοκληρωθεί το ματς νωρίτερα απ' ότι αναμενόταν!

Αθλητισμός

Απαράδεκτες εικόνες εκτυλίχθηκαν το απόγευμα στο Πανθεσσαλικό Στάδιο με τις αστυνομικές δυνάμεις να τινάζουν στον αέρα τον ποδοσφαιρικό αγώνα Βόλος – Ολυμπιακός.

Για κάποιον ανεξήγητο λόγο δόθηκε εντολή επέμβασης από διμοιρίες των ΜΑΤ εντός του γηπέδου στην πλευρά των οπαδών του Ολυμπιακού χωρίς να υπάρχει σοβαρός λόγος.

Παράλληλα έγινε δυσανάλογη χρήση χημικών σε σχέση με την ένταση που δημιουργήθηκε από την εμφάνιση των ΜΑΤ, πνίγοντας το γήπεδο στα δακρυγόνα.

Η ατμόσφαιρα που δημιουργήθηκε προφανώς και επέβαλε την διακοπή του αγώνα ενώ από τύχη δεν σημειώθηκαν τραυματισμοί ή κάτι χειρότερο αφού ο συνωστισμός που δημιουργήθηκε στις θύρες του γηπέδου με τους χιλιάδες οπαδούς και των δύο ομάδων να προσπαθούν να βγουν από το γήπεδο για να πάρουν αέρα ήταν μεγάλος.

Με τον δικό τους τρόπο αποφάσισαν να… λήξουν το επεισοδιακό παιχνίδι στο «Πανθεσσαλικό» οι ποδοσφαιριστές του Βόλου και του Ολυμπιακού!

Σε μια σπουδαία κίνηση και από τις δύο ομάδες, αποφασίστηκε να κάνουν πάσες για λίγα λεπτά μετά την επανέναρξη. Διότι θέλησαν να σεβαστούν τον τραυματισμό που είχε στα μάτια του και δεν έβλεπε καλά ο κίπερ του Βόλου, Κόστιτς, και θα ήταν… unfair να συνεχιστεί κανονικά το παιχνίδι.

Μάλιστα, οι «ερυθρόλευκοι» είναι έξαλλοι με τη διαιτησία του Τάσου Παπαπέτρου και του Στάθη Γκορτζίλα που βρίσκεται στο VAR.

Τα όσα γίνονται στο Πανθεσσαλικό στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Βόλο μάλλον δεν έχουν προηγούμενο, καθώς δεν υπάρχει άλλος τρόπος για να περιγράψει τις διαιτητικές αποφάσεις εις βάρος των πειραιωτών.

Φαίνεται πως έγινε… συνήθεια στον διαιτητή Παπαπέτρου αλλά και στον Γκορτσίλα στο VAR ν’ ακυρώνουν γκολ του Ολυμπιακού στην αναμέτρηση με τον Βόλο. Ξεκίνησαν και δεν σταματούν με τίποτα.

Ακύρωσαν λοιπόν και δεύτερο γκολ της ομάδας του Πειραιά στο 90’, γκολ το οποίο πέτυχε ο Ελ Κααμπί με κεφαλιά.

Κι όλα αυτά μετά από εξέταση της φάσης στο VAR, με τον Γκορτσίλα να λέει στον Παπαπέτρου πως υπάρχει οφσάιντ και το γκολ ν’ ακυρώνεται.

Όπως ακριβώς είχε συμβεί και νωρίτερα, όταν ακυρώθηκε πεντακάθαρο γκολ των «ερυθρόλευκων», το οποίο είχε πετύχει ο Γιώργος Μασούρας.

Κι όμως είχε ακυρωθεί κι εκείνο το γκολ των φιλοξενούμενων, ενώ να θυμίσουμε ότι στο πρώτο ημίχρονο είχε δοθεί πέναλτι εις βάρος του Ολυμπιακού αλλά και αποβολή του Ρέτσου.

Σε μια φάση που είχε προηγηθεί επιθετικό φάουλ του παίκτη του Βόλου πάνω στον στόπερ των «ερυθρόλευκων», αλλά εκεί το VAR δεν είδε την παράβαση. Δεν είδε την αγκωνιά του παίκτη των γηπεδούχων στον Ρέτσο για να υποδείξει το επιθετικό φάουλ.

Εφευρέτες ο διαιτητής της αναμέτρησης και ο VAR, με τις αποφάσεις τους ν’ αδικούν κατάφορα τον Ολυμπιακό.

Ο Ολυμπιακός διαμαρτύρεται κυρίως για τα δύο ακυρωθέντα γκολ. 

 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη
Φόρτωση άρθρων...