Κυριακή
19 Μαΐου 2024

Επίσημο: Στον Ολυμπιακό ο Σολμπάκεν

Παίκτης του Ολυμπιακού και με τη… βούλα ο Όλα Σολμπάκεν

Αθλητισμός

Παίκτης του Ολυμπιακού είναι με κάθε επισημότητα ο Ολα Σολμπάκεν, με την ερυθρόλευκη ΠΑΕ να ανακοινώνει την απόκτηση του Νορβηγού άσου.

Οι «Πειραιώτες» φέρνουν ένα εξτρέμ, που μπορεί να αγωνιστεί σε όλες τις θέσεις της επίθεσης, χάρη στη δύναμη και το εκτόπισμά του, σε καλή ηλικία (24) και με περγαμηνές ενός από τα top 5, πρωταθλήματα, της Serie A.

Ο νέος «Βίκινγκ» του Ολυμπιακού, επελέγη στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου την περσινή σεζόν από τον Ζοζέ Μουρίνιο στη Ρόμα, μετά από 3 χρόνια παρουσίας στην Μπόντο Γκλιμτ.

Ο Σολμπάκεν έμαθε σε μία ποδοσφαιρική σχολή, που τα τελευταία χρόνια παρουσιάζει τεράστια πρόοδο, ήταν μέλος ομάδας που έκανε πρωταθλητισμό (κατέκτησε 2 πρωταθλήματα Νορβηγίας) και έζησε ένα σπουδαίο ευρωπαϊκό ταξίδι με την Μπόντο, έως τους «8» του Conference στην πρώτη έκδοση της διοργάνωσης.

Πέτυχε 20 γκολ, δίνοντας άλλες 24 ασίστ, σε 91 συμμετοχές σε πολύ νεαρή ηλικία και από πλάγιες θέσεις στην επίθεση με τα χρώματα της νορβηγικής ομάδας, ανεβάζοντας τη χρηματιστηριακή του αξία στα 3.5 εκατομμύρια ευρώ, γεγονός που ανάγκασε τον Μουρίνιο, μετά και τις εξαιρετικές εμφανίσεις του απέναντι στη Ρόμα να τον φέρει στην «αιώνια πόλη». Εκεί αγωνίστηκε 15 φορές με απολογισμό 1 γκολ και 2 ασίστ.

G

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Eurojackpot: Αντίστροφη μέτρηση για την κλήρωση των 63 εκατ. ευρώ – Μέχρι τις 19:00 η κατάθεση δελτίων αποκλειστικά στα καταστήματα ΟΠΑΠ

Λίγες ώρες απομένουν για τη μεγάλη κλήρωση του Eurojackpot, καθώς στις 21:00 το δημοφιλές ευρωπαϊκό παιχνίδι μοιράζει 63 εκατ. ευρώ στους νικητές της πρώτης κατηγορίας. Η κατάθεση ...

ΠΑΟΚ: Κάλεσμα οπαδών για συγκέντρωση στην Καμάρα παρά την απαγόρευση της αστυνομίας

Παρά την απαγόρευση συναθροίσεων και συγκεντρώσεων οι οπαδοί του ΠΑΟΚ ανακοίνωσαν συνάντηση το μέση της Κυριακής στις 15:30 στην Καμάρα με σκοπό να μεταβούν στο «Μακεδονία Παλάς» γ...

Φόρτωση άρθρων...