Δευτέρα
06 Μαΐου 2024

Επίσημο: Tέλος από την ΑΕΚ ο Γιαννίκης

Παρελθόν από την ΑΕΚ αποτελεί και επίσημα ο Αργύρης Γιαννίκης, με την Ένωση να ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τον έλληνα τεχνικό

Αθλητισμός
Tags: αεκ

Τη λύση της συνεργασίας της με τον Αργύρη Γιαννίκη ανακοίνωσε η ΠΑΕ ΑΕΚ, με τον έλληνα τεχνικό να αποχωρεί από την ομάδα έπειτα από πέντε μήνες.

Η κακή πορεία της Ένωσης τις τελευταίες εβδομάδες, και κυρίως η βαριά ήττα από τον Παναθηναϊκό με 3-0 στη Λεωφόρο την Κυριακή, ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι, με τον Δημήτρη Μελισσανίδη να αποφασίζει να ολοκληρώσει τη συνεργασία της ΑΕΚ με τον 41χρονο προπονητή.

Ο Γιαννίκης αναμενόταν να αποτελέσει παρελθόν μέσα στη μέρα και πριν από το ντέρμπι των κιτρινόμαυρων με τον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ. Ο έλληνας τεχνικός βρέθηκε, λοιπόν, στα γραφεία της ΠΑΕ και ολοκλήρωσε και τυπικά τη συνεργασία του με την ΑΕΚ.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Γιαννίκης αφήνει την ΑΕΚ ύστερα από πέντε μήνες και απολογισμό 11 νίκες, 4 ισοπαλίες και 8 ήττες και στην τρίτη θέση της βαθμολογίας με 42 βαθμούς.

Πλέον χρέη υπηρεσιακού τεχνικού της Ένωσης θα αναλάβει ο μέχρι σήμερα προπονητής της ΑΕΚ Β’, Σωκράτης Οφρυδόπουλος, με βοηθό του τον Ηλία Κυριακίδη.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη
Φόρτωση άρθρων...