Παρασκευή
17 Μαΐου 2024

«Eπιχείρηση» Αταλάντα για τον Ολυμπιακό

Αντίστροφα μετρούν στον Ολυμπιακό για την πρώτη ευρωπαϊκή αναμέτρηση της Πέμπτης με την Αταλάντα. Ο Πέδρο Μαρτίνς θα έχει τον Σισέ διαθέσιμο στο Μπέργκαμο. Στον ΠΑΟΚ όλοι οι παίκτες είναι έτοιμοι για τον αγώνα με τη Μίντιλαντ

Αθλητισμός

Ο Ολυμπιακός πήρε τους τρεις βαθμούς απέναντι στην ΑΕΚ και τώρα στρέφει την προσοχή του στο Γιουρόπα Λιγκ. Ο Πέδρο Μαρτινς θα έχει μία σημαντική επιστροφή για το παιχνίδι της Πέμπτης με την Αταλάντα στο Μπέργκαμο, αφού ο Παπέ Σισέ θα αγωνιστεί.

Οι «ερυθρόλευκοι» κατά τη συνήθεια τους, θα προπονηθούν την Τετάρτη στο Ρέντη και μετά η αποστολή θα αναχωρήσει για την Ιταλία.

Πριν αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό, η Αταλάντα υποδέχτηκε τη Γιουβέντους και έχοντας καλή απόδοση, άγγιξε τη νίκη με το γκολ του Μαλινόφσκι στο 76’, αλλά η «Βέκια Σινιόρα» ισοφάρισε στις καθυστερήσεις με τον Ντανίλο.

Ο ΠΑΟΚ άρχισε σήμερα την προετοιμασία για το εκτός έδρας παιχνίδι της Πέμπτης με τη Μίντιλαντ για το Κόνφερενς Λιγκ. Ο Λουτσέσκου υπολογίζει όλους τους παίκτες

Το πρωτάθλημα Δανίας αρχίζει την Κυριακή και η Μίντιλαντ έδωσε χτες το τελευταίο φιλικό της, νικώντας 3-1 τη Βαλερέγκα, με γκολ των Ονιεντίκα, Σίστο και Άντερσον.

Εισαγγελέας παρήγγειλε προκαταρκτική έρευνα για τις απειλητικές εκφράσεις που ακούστηκαν από οπαδούς κατά τη διάρκεια του αγώνα ΠΑΟΚ Β’ – Ολυμπιακός Β’, ο οποίος πραγματοποιήθηκε χτες στο γήπεδο της Ευκαρπίας, στη Θεσσαλονίκη, για το πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ 2.

Εκδικάστηκε σήμερα στο CAS η προσφυγή της ΠΑΕ Άρης κατά της ΕΠΟ, για την αφαίρεση των 6 βαθμών που είχαν επιβληθεί στους «κιτρινόμαυρους» για την υπόθεση Λάσκοφ. Η απόφαση αναμένεται εντός δέκα ημερών.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη
Φόρτωση άρθρων...