Πέμπτη
09 Μαΐου 2024

Εθνική Ελλάδας: Αναχώρησε για Βουκουρέστι ενόψει του φιλικού με τη Ρουμανία

Για το Βουκουρέστι αναχώρησε η Εθνική ποδοσφαίρου, για τον αυριανό φιλικό αγώνα με τη Ρουμανία, στην πρεμιέρα του Γκουστάβο Πογέτ στον πάγκο

Αθλητισμός

Με έμφαση στην τακτική, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της Εθνικής ομάδας επί ελληνικού εδάφους, για το πρώτο φιλικό στην εποχή του Γκουστάβο Πογιέτ. Η Ελλάδα θα αντιμετωπίσει αύριο βράδυ τη Ρουμανία, με τον Ουρουγουανό προπονητή να περιμένει την αναμέτρηση για να δει τους παίκτες του σε δράση. Το θετικό για τον Πογέτ είναι πως δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα και θα μοιράσει τον χρόνο συμμετοχής σε όλους.

Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα θα προπονηθεί το απόγευμα επί ρουμανικού εδάφους. Η αποστολή της Εθνικής ομάδας δεν θα επιστρέψει στην Αθήνα μετά το παιχνίδι, αλλά θα μεταβεί το Σάββατο απ’ ευθείας στην Ποντγκόριτσα, για το φιλικό της Δευτέρας με το Μαυροβούνιο.

Ο Παναθηναϊκός ψάχνει επιθετικό στην αγορά της Ουκρανίας, σύμφωνα με τη βραζιλιάνικη ιστοσελίδα «Ο Γκλόμπο». Οι «πράσινοι» συμπεριλαμβάνονται ανάμεσα στις ομάδας που διεκδικούν τον 22χρονο Βραζιλιάνο επιθετικό, Βιτίνιο. Ο Βιτίνιο ανήκει στη Ντιναμό Κιέβου, αλλά λόγω της ρωσικής εισβολής έχει ζητήσει από τη FIFA να φύγει ως ελεύθερος.

Για τον ποδοσφαιριστή ενδιαφέρονται ομάδες από τη Βραζιλία, την Ιαπωνία και την Κίνα.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη
Φόρτωση άρθρων...