Τρίτη
30 Απριλίου 2024

Τέλος το θέμα με την Εθνική Ελλάδας: Η UEFA ενημέρωσε πως δεν υπάρχει θετικό δείγμα Έλληνα παίκτη

Διαψεύδει η ευρωπαϊκή ομοσπονδία ότι υπάρχει ντοπέ παίκτης της Εθνικής ομάδα ποδοσφαίρου.

Αθλητισμός

Λήξαν θεωρείται όπως φαίνεται το θέμα με την υπόθεση ντόπινγκ στην Εθνική ομάδα. Το πρωί της Τετάρτης κυκλοφόρησε η πληροφορία ότι βρέθηκε θετικό το πρώτο δείγμα Έλληνα διεθνή ποδοσφαιριστή σε έλεγχο ντόπινγκ, με τον παίκτη να είναι μάλιστα στην αποστολή του ματς με τη Γεωργία.

Από τότε άρχισαν τα σενάρια επί σεναρίων για το ποιος είναι ο ποδοσφαιριστής, ωστόσο φαίνεται ο συναγερμός ήταν άκυρος. Αφού πρώτα η ΕΠΟ έβγαλε ανακοίνωση όπου ανέφερε πως δεν έχει καμία ενημέρωση για κρούσμα ντόπινγκ, ήρθε και η UEFA να επιβεβαιώσει πως δεν υφίσταται θέμα.

Σύμφωνα λοιπόν με τις πληροφορίες, η ευρωπαϊκή Ομοσνπονδία ενημέρωσε την ΕΠΟ πως ουδέποτε υπήρξε θετικό δείγμα παίκτη της Εθνικής ομάδας, βάζοντας τέλος στα διάφορα σενάρια.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Παραολυμπιακό Πανόραμα: Μία γιορτή Αθλητισμού από την HELLENiQ ENERGY και την Ελληνική Παραολυμπιακή Επιτροπή

Η HELLENiQ ENERGY στήριξε, ως o Μεγάλος Χορηγός της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής, την επιτυχή διοργάνωση του Παραολυμπιακού Πανοράματος. Η μοναδική αυτή εκδήλωση, που είναι α...

Πώς λειτουργούν τα καταστήματα ΟΠΑΠ τη Μεγάλη Εβδομάδα – Τι αλλάζει στις κληρώσεις ΤΖΟΚΕΡ, ΛΟΤΤΟ και ΠΡΟΤΟ

Με εορταστικό ωράριο λειτουργούν τα καταστήματα ΟΠΑΠ κατά τη διάρκεια της Μεγάλης Εβδομάδας, ενώ με αλλαγές θα διεξαχθούν και οι κληρώσεις των παιχνιδιών ΤΖΟΚΕΡ, ΛΟΤΤΟ και ΠΡΟΤΟ

Φόρτωση άρθρων...