Πέμπτη
02 Μαΐου 2024

Εθνική Ελλάδας: Ψάχνει τη νίκη απέναντι στη Ρουμανία

Την ανανεωμένη εικόνα που επιδιώκει να έχει υπό τις οδηγίες του νέου προπονητή της Γκουστάβο Πογέτ, θέλει να παρουσιάσει από σήμερα η Εθνική ποδοσφαίρου, στο φιλικό με τη Ρουμανία

Αθλητισμός

Στο εθνικό στάδιο του Βουκουρεστίου, το 2013 η Εθνική μας ομάδα με μια ισοπαλία 1 – 1 απέναντι στη Ρουμανία, κλείδωνε την πρόκρισή της στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας.

9 χρόνια αργότερα, 10 χιλιόμετρα μακριά, στο γήπεδο της Στεάουα πλέον, η Ελλάδα που έχει αποκλειστεί από το Μουντιάλ του Κατάρ θα αγωνιστεί σε φιλική, αυτή τη φορά, αναμέτρηση με τη Ρουμανία.

Τότε με τον Φερνάντος Σάντος, τώρα με τον Γκουστάβο Πογιέτ να ζητά τρία πράγματα από τους ποδοσφαιριστές του, στο ντεμπούτο του στον πάγκο της Εθνικής.

Ο Ουρουγουανός τεχνικός δε θα έχει στη διάθεσή του τον Γιώργο Μασούρα και τον Μάριο Βρουσάι ενώ εκτός λόγω τραυματισμού είναι και ο Σταφυλίδης. Στο ροτέισιον της Εθνικής έχει μπει και ο κεντρικός χαφ της Κάλιαρι, Χρήστος Κουρφαλίδης, την ώρα που ο Πογιέτ παραμένει αινιγματικός ως προς το σύστημα που θα χρησιμοποιεί.

Ημέρα αγώνα και για την Εθνική Ελπίδων η σημερινή, με τους παίκτες του Γιώργου Σίμου να αντιμετωπίζουν το Λιχτενστάιν για τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2023.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Τζακ ποτ στο Τζόκερ – Οι τυχεροί αριθμοί

Τζακ ποτ σημειώθηκε στην πρώτη κατηγορία (5+1) του Τζόκερ στην κλήρωση 2748 της Τετάρτης. Στη δεύτερη κατηγορία (5) αναδείχθηκαν 2 τυχεροί που κερδίζουν από 100.000 ευρώ. Δεί...

Φόρτωση άρθρων...