Κυριακή
28 Απριλίου 2024

Εθνική Ελλάδος: Προετοιμασία ενόψει Nations League (vid)

Την προετοιμασία της, ενόψει των υποχρεώσεων της στο Nations League συνεχίζει η εθνική ομάδα ποδοσφαίρου. Η γαλανόλευκη αντιμετωπίζει την Πέμπτη την Βόρεια Ιρλανδία, με τον Γκουστάβο Πογιέτ να ετοιμάζεται για το πρώτο του επίσημο παιχνίδι στον πάγκο της εθνικής

Αθλητισμός
Tags: Εθνική

Δυο μέρες πριν από την έναρξη των υποχρεώσεων της στο Nations League, η Εθνική ομάδα κορυφώνει την προετοιμασία της. H Ελλάδα θα αντιμετωπίσει την Πέμπτη τη Βόρεια Ιρλανδία στο Μπέλφαστ και θέλει να αρχίσει με νίκη τον όμιλο της.

Ο Γκουστάβο Πογέτ απέκλεισε από την αποστολή τον τραυματία Φούντα, ενώ χτες ενσωματώθηκαν οι Τσιμίκας, Παυλίδης και Χατζηδιάκος, οι οποίοι είχαν παιχνίδια το Σαββατοκύριακο. Το νέο πρόσωπο είναι ο ομογενής δεξιός μπακ από την Αγγλία, Τζωρτζ Μπάλντοκ, ο οποίος έκανε… φροντιστήριο πριν την άφιξη του στην Αθήνα.

«Καθώς ερχόμουν εδώ, είδα στο αεροπλάνο το ντοκιμαντέρ «Βασιλιάς Όττο» (σ.σ. για τον Ρεχάγκελ). Μου έδωσε κίνητρο και ίσως να σημαίνει κάτι το γεγονός ότι το είδα ενώ ερχόμουν εδώ», δήλωσε ο Τζόρτζ Μπάλντοκ.

Η UEFA όρισε τον 37χρονο Βέλγο διαιτητή, Έρικ Λάμπρεχτες για να διευθύνει το παιχνίδι της Ελλάδας με τη Βόρειο Ιρλανδία.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Έγραψε ιστορία ο Λευτέρης Πετρούνιας - Πρωταθλητής Ευρώπης για έβδομη φορά στους κρίκους

Ακόμα ένα μετάλλιο πρόσθεσε στην πλούσια και μεγάλη καριέρα του ο Λευτέρης Πετρούνιας. Ο 33χρονος αθλητής κατέκτησε στο Ρίμινι της Ιταλίας το έβδομο χρυσό μετάλλιο του σε Ευρωπαϊκό...

Φόρτωση άρθρων...