Πέμπτη
02 Μαΐου 2024

Εθνική Ελλάδος: Προετοιμασία για το φιλικό με τη Ρουμανία ενόψει Nations League

Υπό την καθοδήγηση του νέου ομοσπονδιακού τεχνικού, Γκουστάβο Πογιέτ, η Εθνική Ελλάδος θα αντιμετωπίσει την Παρασκευή τη Ρουμανία σε φιλικό παχνίδι, ενόψει Nations League

Αθλητισμός

Ο Γκουστάβο Πογιέτ έμεινε αρκετό καιρό μακριά από τους πάγκους. 206 μέρες πέρασαν μέχρι το απόγευμα της Δευτέρας, όταν προπόνησε για πρώτη φορά τους ποδοσφαιριστές της Εθνικής ομάδας.

«Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι ξανά στο χορτάρι και προπονώ. Κάθε προπονητής αυτό επιθυμεί. Η δουλειά γραφείου είναι σημαντική, αλλά μας αρέσουν τα γήπεδα», δήλωσε αρχικά ο Γκουστάβο Πογιέτ.

Στις 28 Αυγούστου του 2021, ο Ουρουγουανός προπόνησε για τελευταία φορά στη Χιλή την Ουνιβερσιδάδ Κατόλικα, αφού απολύθηκε μετά την ήττα με 3-0 από την Παλεστίνο.

Πλέον, ο Πογιέτ ετοιμάζεται και να κοουτσάρει ξανά, αφού την Παρασκευή η Ελλάδα θα αντιμετωπίσει τη Ρουμανία στο Βουκουρέστι σε φιλικό παιχνίδι.
Αναμέτρηση με μικρή σημασία, όμως ο νέος ομοσπονδιακός τεχνικός δεν την αντιμετωπίζει αδιάφορα.

«Το μήνυμα μου στους παίκτες είναι ότι θέλω να δω στα δύο φιλικά παιχνίδια, κάτι απ’ όσα θα δουλέψουμε αυτή την εβδομάδα. Να δω κάτι στο πρώτο ματς. Δεν λέω 20%, δεν λέω 50%, αλλά θέλω να δω ότι έχουμε κάνει κάτι νέο, το οποίο μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε στο δεύτερο φιλικό και μετά τον Ιούνιο», συμπλήρωσε ο ομοσπονδιακός προπονητής.

Στα δικαστήρια θα τελειώσει η σχέση του Κώστα Μήτρογλου με τον Άρη. Ο Μήτρογλου κατέθεσε καταγγελία λύσης του συμβολαίου του, όταν ενημερώθηκε ότι ο Χερμάν Μπούργος δεν θα τον δεχτεί πίσω στις προπονήσεις. Οι κιτρινόμαυροι κατηγορούν τον Μήτρογλου για αντιεπαγγελματική συμπεριφορά και ετοιμάζουν τις δικές τους κινήσεις.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Πώς λειτουργούν τα καταστήματα ΟΠΑΠ τη Μεγάλη Εβδομάδα – Τι αλλάζει στις κληρώσεις ΤΖΟΚΕΡ, ΛΟΤΤΟ και ΠΡΟΤΟ

Με εορταστικό ωράριο λειτουργούν τα καταστήματα ΟΠΑΠ κατά τη διάρκεια της Μεγάλης Εβδομάδας, ενώ με αλλαγές θα διεξαχθούν και οι κληρώσεις των παιχνιδιών ΤΖΟΚΕΡ, ΛΟΤΤΟ και ΠΡΟΤΟ

Φόρτωση άρθρων...