Πέμπτη
25 Απριλίου 2024

Έτοιμη για την ιστορική άνοδο η Νότιγχαμ (vid)

Μετά από έναν δραματικό επαναληπτικό, η Νότιγχαμ Φόρεστ νίκησε τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ 3-2 στα πέναλτι και προκρίθηκε στον τελικό των play off για την άνοδο στην Premier League, όπου θα αντιμετωπίσει τη Χάντερσφιλντ, στις 29 Μαίου. Στους πανηγυρισμούς των φίλων της Νότιγχαμ και ο Μιλτιάδης Μαρινάκης, με ελληνική σημαία

Αθλητισμός

Ο Μπράις Σαμπά αποκρούει το πέναλτι του Γκίμπς Γουάιτ και στο γήπεδο «Σίτι Γκράουντ» ακολουθεί «έκρηξη» χαράς για την ιστορική πρόκριση.

Η Νότιγχαμ νικήτρια με 3-2 στα πεναλτι επί της Σεφιλντ Γιουνάιτεντ θα διεκδικήσει μετά από 23 χρόνια την άνοδο στην Premier League με αντίπαλο την Χάντερσφιλντ στις 29 Μαϊου στο Γουέμπλεϊ.

Στον αγωνιστικό χώρο ο Μιλτιάδης Μαρινάκης, με την ελληνική σημαία στα χέρια πανηγυρίζει με τους φιλάθλους το θρίαμβο της ομάδας τους.

Η Νότιγχαμ έχοντας το πλεονέκτημα του 2-1 στο Σεφιλντ , προηγήθηκε με γκολ του Τζόνσον στο 19′ , αλλά οι φιλοξενούμενοι με τα γκολ του Γκιμπς Γουαϊτ στο 47΄ και του Φλέκ στο 75΄ κάλυψαν τη διαφορά, και η αναμέτρηση για τα πλέι οφ της Championship οδηγήθηκε στην παράταση και τα πέναλτι, όπου ο Κογκολέζος τερματοφύλακας της Φόρεστ με τρεις αποκρούσεις ήταν ο πρωταγωνιστής της βραδιάς!

ΣτηνPremier League, η γηπεδούχος Σαουθάμπτον με σκορερ τον Ρεντμοντ στο 13΄ ανησύχησε τη Λιβερπουλ ,αλλά ο Μιναμίνο έφερε το ματς στο 1-1 στο 27΄και στο 67′ από κόρνερ του εξαιρετικού Τσιμίκα, ο Μάτιπ έδωσε τη νικη 2-1 στη Λίβερπουλ .

Η ομάδα του Κλοπ παρέμεινε στο -1 από την πρωτοπόρο Σίτι και ο τίτλος θα κριθεί την Κυριακή που είναι και η τελευταία αγωνιστική.))

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη
Φόρτωση άρθρων...