Παρασκευή
17 Μαΐου 2024

Έτοιμος για την ευρωπαϊκή «μάχη» του ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός αναμετράται με την Αταλάντα στο Μπέργκαμο για το Europa League, ενώ ο ΠΑΟΚ με την Μίντιλαντ για το Conference League στην Δανία

Αθλητισμός

Επόμενη στάση, Μπέργκαμο! Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει απόψε την Αταλάντα για το Γιουρόπα Λιγκ και θέλει να γυρίσει από την Ιταλία με ένα θετικό αποτέλεσμα, εν όψει της ρεβάνς του «Καραϊσκάκης».

O Πέδρο Μαρτίνς αναμένεται να παρατάξει την ενδεκάδα του με τρεις κεντρικούς αμυντικούς, έχοντας πλέον στη διάθεση του και τον Παπέ Σισέ.

«Έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι, όμως έχουμε θέληση να επιστρέψουμε στη διοργάνωση. Ανυπομονούμε να παίξουμε στην Ευρώπη», δήλωσε ο προπονητής των Ερυθρολεύκων, Πέδρο Μαρτίνς.

Ο ΠΑΟΚ δοκιμάζεται στη Δανία κόντρα στη Μίντιλαντ και θα προσπαθήσει να θέσει τις βάσεις για την πρόκριση του στους «16» του Κόνφερενς Λιγκ. Ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν υπολογίζει τους Κούρτιτς και Μίτριτσα.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Τζακ ποτ στο Τζόκερ – Οι τυχεροί αριθμοί

Τζακ ποτ σημειώθηκε στην πρώτη κατηγορία (5+1) του Τζόκερ στην κλήρωση 2754 της Πέμπτης. Στη δεύτερη κατηγορία (5) αναδείχθηκε 1 τυχερός που κερδίζει 100.000 ευρώ. Δείτε του...

Φόρτωση άρθρων...