Οι παίκτες της Μακάμπι έκλεισαν τ’ αυτιά τους στη… συνωμοσιολογία των τελευταίων ημερών κι έκαναν αυτό που έπρεπε να κάνουν απέναντι στη Φενερμπαχτσέ. Έπαιξαν για να κερδίσουν και κέρδισαν με 85 – 76 το τελευταίο παιχνίδι της κανονικής περιόδου της Ευρωλίγκας, τερματίζοντας στην 5η θέση της βαθμολογίας και αφήνοντας 6η την Εφές.

Μετά και από αυτό το αποτέλεσμα οριστικοποιήθηκαν τα τέσσερα ζευγάρια των πλέι οφ, που θα αρχίσουν τη Μεγάλη Εβδομάδα με τους αγώνες Μιλάνο-Εφές και Μπαρτσελόνα-Μπάγερν τη Μεγάλη Τρίτη και Ολυμπιακός-Μονακό και Ρεάλ-Μακάμπι τη Μεγάλη Τετάρτη. Οι σειρές θα κριθούν στις τρεις νίκες.

Στον Παναθηναϊκό μόνον η ανακοίνωση μένει για να οριστικοποιηθεί η πρόσληψη του νέου προπονητή, Γιώργου Βόβορα. Στο πλευρό του ως άμεσο συνεργάτη αναμένεται να έχει τον Χρήστο Σερέλη, που αφήνει το Λαύριο μετά από 19 χρόνια.

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει σήμερα στην Πάτρα τον Προμηθέα σε εξ αναβολής αγώνα της Basket League, θέλοντας να διαφυλάξει το προβάδισμα που απέκτησε έναντι του Παναθηναϊκού μετά τη νίκη στο πρόσφατο ντέρμπι.