Κυριακή
28 Απριλίου 2024

Europa League: Γερμανικός θρίαμβος στη Βαρκελώνη και πρόκριση στα ημιτελικά (vid)

Γουέστ Χαμ - Άϊντραχτ και Λειψία - Ρέιντζερς είναι τα ζευγάρια των ημιτελικών του Europa League, μετά την ολοκλήρωση των αγώνων ου πραγματοποιήθηκαν το βράδυ της Πέμπτης. Η Μπαρτσελόνα αποκλείστηκε από την ομάδα της Φρανκφούρτης με 3-2, παγώνοντας το Καμπ Νου

Αθλητισμός

Η Αϊντραχτ Φρανκφούρτης, έβαλε τέλος στην προσδοκία της Μπαρτσελόνα για ευρωπαϊκό τίτλο .Η ομάδα της Φρανκφούρτης μετά το 1-1 στο πρώτο ματς ήταν εντυπωσιακή στη Βαρκελώνη και από το τρίτο λεπτό πήρε τα ηνία του προημιτελικού, όταν ο Γκαρθία ανέτρεψε τον Λίνστρομ και ο Κόστιτς ευστόχησε στο πεναλτι ξεσηκώνοντας 20.000 Γερμανούς στις κερκίδες.

Στο 36ο λεπτό ο Κολομβιανός Ράφα Μπορέ έβαλε ένα από τα καλύτερα εφετινά γκολ στο γιουροπα λιγκ για το 2- 0 της φιλοξενούμενης και στο 67΄ο Κόστιτς διεύρυνε το σκορ, 3 – 0 η Αϊντραχτ .

Η Μπαρτσελόνα μείωσε με σουτ του Μπουσκέτς στο πρωτο λεπτό των καθυστερήσεων και στα τελευταία δευτερόλεπτα πήρε πεναλτι για το μαρκαρισμα του Εντικά στον Ντε Γιονγκ και ο Ντε Πάι διαμόρφωσε το τελικό 2-3. Η Αϊντραχτ στα ημιτελικά.

Πρόκριση στην τετράδα και για τη Λειψία.Το 1-1 στη Γερμανία δεν ήταν αρκετό για την Αταλάντα καθώς η Λειψία προηγήθηκε με γκολ του Ενκουκού στο 18′ Στο 86′ ο Γάλλος φορ ανατράπηκε απο τον Μουσο και με το δεύτερο προσωπικό του γκολ στο Μπεργκαμο έστειλε τη Λειψία στα ημιτελικά. 2-0 τελικό σκορ.

Στη Γαλλία, θριάμβος για τη Γουεστ Χαμ, 3-0 επι της Λιον. Πρώτο γκολ από τον Ντουσον στο 38′ , με τη λήξη του ημιχρόνου ο Ντέκλαν Ραϊς έκανε το 2- 0 και το τελικό 3- 0 που έδωσε σε συνδυασμό με το 1-1 του Λονδίνου το εισιτήριο για τα ημιτελικά της διοργάνωσης στη Γουεστ Χαμ πέτυχε ο Μπόουεν στο 48ο’ λεπτό.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Το πρωτάθλημα περνάει από την… Τούμπα

ΠΑΟΚ και ΑΕΚ παίζουν απόψε (19:30) το πρωτάθλημα στην Τούμπα με τον μεν δικέφαλο του Βορρά να θέλει να μείνει ζωντανός και τους κιτρινόμαυρους να θέλουν να στεφθούν ξανά πρωταθλητέ...

Φόρτωση άρθρων...