Παρασκευή
17 Μαΐου 2024

Final 4 Κυπέλλου: Τον έστειλε τελικό ο Νέντοβιτς (vid)

Ο Παναθηναϊκός βρέθηκε στο -14 (13-27), αλλά στο δεύτερο δεκάλεπτο ο Νέντοβιτς βρήκε ρυθμό, σήμανε την αντεπίθεση του Τριφυλλιού και οδήγησε τους Πράσινους στην πρόκριση στον μεγάλο τελικό του Final 4 του Κυπέλλου

Αθλητισμός

Με πρωταγωνιστές τους Νεμάνια Νέντοβιτς, Τζέρεμι Έβανς και Οκάρο Ουάιτ, ο Παναθηναϊκός επικράτησε του Προμηθέα Πατρών με 85-68 και προκρίθηκε στον μεγάλο τελικό του Final 4 του Κυπέλλου.

Οι Πράσινοι δεν ξεκίνησαν καλά το παιχνίδι και στο τέλος του πρώτου δεκαλέπτου βρέθηκαν στο -14 (13-27), αλλά στην δεύτερη περίοδο ο Νεμάνια Νέντοβιτς βρήκε ρυθμό και σήμανε την αντεπίθεση του Τριφυλλιού.

Η ομάδα του Δημήτρη Πρίφτη έφερε τούμπα το παιχνίδι και πήγε στην ανάπαυλα του ημιχρόνου στο -1 (39-38), με τον Παναθηναϊκό στο δεύτερο ημίχρονο να κυριαρχεί απόλυτα στο παρκέ και να παίρνει την πρόκριση στον τελικό του Final 4, όπου θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό .

Ο Νεμάνια Νέντοβιτς μπορεί να ξεκίνησε με 0/5 εντός πεδιάς, αλλά ολοκλήρωσε το παιχνίδι με 17 πόντους, ενώ ο Τζέρεμι Εβανς έκανε νταμπλ – νταμπλ, έχοντας 15 πόντους και 11 ριμπάουντ. Εξαιρετικός ήταν και ο Ουάιτ, ο οποίος έδωσε μεγάλες μάχες κάτω από τις δύο ρακέτες και είχε 12 πόντους και 7 ριμπάουντ. Από τον Προμηθέα, 19 είχε ο Ρέι και 14 ο Αγραβάνης.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη
Φόρτωση άρθρων...