Σαββάτο
18 Μαΐου 2024

Φράιμπουργκ - Ολυμπιακός 5-0: Βαριά ήττα που φέρνει… εξελίξεις

Μόνο ο κόσμος του Ολυμπιακού εμφανίστηκε στο γήπεδο, με τη Φράιμπουργκ να κάνει περίπατο από το πρώτο ημίχρονο με τρία γκολ του Γκρέγκοριτς μέσα σε μισή ώρα κι ένα του Σιλντιγιά

Αθλητισμός

Εκεί όπου πέρυσι είχαν αποσπάσει την ισοπαλία με 1-1, δεχόμενοι μάλιστα το γκολ της ισοφάρισης στις καθυστερήσεις, οι «ερυθρόλευκοι» δεν εμφανίστηκαν καν στο γήπεδο.

Δέχθηκαν δύο γκολ από τα αποδυτήρια, μέσα σε 5 λεπτά, άλλα δύο μέχρι να φτάσουμε στην ανάπαυλα κι ένα λίγο πριν από το φινάλε σαν σε προπόνηση. Με απλά λόγια, ό,τι πήγαινε μέσα, έγραφε. Ή μάλλον για να ακριβολογούμε, ο Γκρέγκοριτς που έκανε χατ-τρικ μέσα σε μισή ώρα, έχασε τεράστια ευκαιρία να πετύχει ένα ακόμη στο 20′ προ κενής εστίας!

Εκείνο που ενοχλεί, ωστόσο, είναι η εικόνα, η έλλειψη σεβασμού στον κόσμο που έδωσε για μία ακόμη φορά βροντερό παρών και η αβάσταχτη ελαφρότητα με την οποία αντιμετώπισε ένα τόσο σοβαρό παιχνίδι η ομάδα του Πειραιά.

Είναι βέβαιο ότι η δεύτερη τεσσάρα μέσα σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα, καθώς είχε προηγηθεί κι εκείνη από τον ΠΑΟΚ στο Φάληρο, φέρνει σε πολύ δύσκολη θέση τον Ισπανό τεχνικό, την ώρα που και οι παίκτες δεν είναι άμοιροι ευθυνών…

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη
Φόρτωση άρθρων...