Πέμπτη
16 Μαΐου 2024

Φρούριο η «Λεωφόρος» για το ματς Παναθηναϊκός-Μαρσέιγ: Drones, ελικόπτερο, «Αίαντας» και ΜΑΤ

Αυτή την ώρα στη ΓΑΔΑ βρίσκονται ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Γιάννης Οικονόμου, ο υφυπουργός Κώστας Κατσαφάδος και ο αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ. Λάζαρος Μαυρόπουλος, προκειμένου να ενημερωθούν από αξιωματικούς της αστυνομίας.

«Αστακός» είναι η Λεωφόρος ενόψει του ματς του Παναθηναικού κόντρα στην Μαρσέιγ, υπό τον φόβο επεισοδίων μετά τα αιματηρά γεγονότα στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Αυτή την ώρα στη ΓΑΔΑ βρίσκονται ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Γιάννης Οικονόμου, ο υφυπουργός Κώστας Κατσαφάδος και ο αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ. Λάζαρος Μαυρόπουλος, προκειμένου να ενημερωθούν από αξιωματικούς της αστυνομίας.

Αύρα, drone και ΜΑΤ στη Λεωφόρο
Σε έκτακτη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι στο αρχηγείο, αποφασίστηκε να εφαρμοστούν ιδιαίτερα ενισχυμένα μέτρα, προκειμένου να αποτραπούν τυχόν αντίποινα από πλευράς οπαδών της ΑΕΚ για τη δολοφονία του 29χρονου φιλάθλου της ομάδας, Μιχάλη Κατσουρή, κατά τη διάρκεια της επιδρομής των χούλιγκαν της Ντιναμό Ζάγκρεμπ μαζί με Έλληνες οπαδούς του ΠΑΟ.

Τα μέτρα περιλαμβάνουν αυστηρή επιτήρηση συνδέσμων φιλάθλων, σταθμών και άλλων σημείων όπου μπορεί να υπάρξει μετακίνηση και συγκέντρωση οπαδών, ενώ από νωρίς θα διακοπεί η κυκλοφορία γύρω από το γήπεδο και δεν θα επιτρέπεται η προσέγγιση από κανέναν χωρίς εισιτήριο.

Για την εφαρμογή των μέτρων διατίθενται από τη ΓΑΔΑ περίπου 1.000 αστυνομικοί, εκ των οποίων 450 θα είναι στατικές δυνάμεις της Τροχαίας και άλλων υπηρεσιών γύρω από το γήπεδο, ενώ θα πραγματοποιούνται περιπολίες με μοτοσικλέτες από την Ασφάλεια, τις Ομάδες ΔΡΑΣΗ και ΔΙΑΣ και θα υπάρχει επιφυλακή από ομάδες ΟΠΚΕ και ΜΑΤ, αν χρειαστεί να επέμβουν.

Στην επιτήρηση χώρων συμμετέχουν drone και ελικόπτερο της αστυνομίας.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Σακελλαροπούλου για την επίθεση κατά του Φίτσο: Αυτή η πράξη βίας δεν μπορεί να γίνει ανεκτή

Τον αποτροπιασμό της για τη δολοφονική επίθεση κατά του Πρωθυπουργού της Σλοβακίας, Ρόμπερτ Φίτσο, εκφράζει με ανάρτησή της στο Τwitter, η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλ...

Καλαμάτα: Άγριος καβγάς μεταξύ κοριτσιών με χαστούκια, κλωτσιές και μαλλιοτραβήγματα

Σε έναν άγριο ξυλοδαρμό κατέληξε η διαφωνία δυο ανήλικων κοριτσιών στην Καλαμάτα. Ο άγριος ξυλοδαρμός ξεκίνησε με αφορμή τους κοιλιακούς. Η συνέχεια προκαλεί σοκ. Χαστούκια, κλωτσι...

Αφρικανική σκόνη: «Καμπανάκι» από το υπουργείο Υγείας για τις ευπαθείς ομάδες - Τα μέτρα προστασίας

Σε υπενθύμιση της εγκυκλίου για την προστασία της Δημόσιας Υγείας από την αφρικανική σκόνη, προχώρησε το υπουργείο Υγείας. Σε συνέχεια των πρόσφατων μετεωρολογικών προγνώσεων αν...

Φόρτωση άρθρων...