Πέμπτη
09 Μαΐου 2024

Γ' Εθνική: Διαιτητής δεν μέτρησε καθαρό γκολ και ο Άρης Φιλιατών έχασε την άνοδο (video)

Παρότι η μπάλα πέρασε ξεκάθαρα τη γραμμή, το σίδερο στήριξης του τέρματος «μπέρδεψε» τον διαιτητή και δεν καταμέτρησε το γκολ

Αθλητισμός

Tο εισιτήριο για την Γ' Εθνική από μία λανθασμένη απόφαση του διαιτητή και του επόπτη, έχασε ο Άρης Φιλιατών, καθώς δεν μέτρησε ένα πεντακάθαρο γκολ που πέτυχε στο εντός έδρας παιχνίδι με την Αναγέννηση Άρτας.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν στο δυνατά στο παιχνίδι και κατάφεραν να προηγηθούν με 2-0, η ομάδα της Άρτας μείωσε σε 2-1, όμως ο Άρης συνέχισε να πιέζει για το γκολ.

Ένα γκολ που ήρθε από απευθείας εκτέλεση φάουλ, αλλά ούτε ο διαιτητής, ούτε ο επόπτης είδαν πως η μπάλα χτύπησε στο εσωτερικό στήριγμα των δοκαριών και βγήκε έξω από το τέρμα, κάτι που σημαίνει πως έπρεπε να μετρήσει κανονικά.

Έτσι το 2-1 έμεινε μέχρι το τέλος της αναμέτρησης, με αποτέλεσμα την άνοδο για την επόμενη κατηγορία να την πάρει η Αναγέννηση Άρτας, ενώ αν είχε λήξει 3-1 το εισιτήριο στην διαφορά τερμάτων θα το έπαιρνε η ομάδα των Φιλιατών.

 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Βάφτηκε «κόκκινο» το Ελευθέριος Βενιζέλος για την υποδοχή του Ολυμπιακού μετά την πρόκριση στο Final 4 (βίντεο & εικόνες)

Κόκκινο βάφτηκε για άλλη μια φορά το πρωί της Πέμπτης το αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» από τους οπαδούς του Ολυμπιακού που συγκεντρώθηκαν για να υποδεχθούν τους παίχτες της ομά...

Φόρτωση άρθρων...