Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

Για την αντίδραση και την πρόκριση στη Μπρατισλάβα ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός αναμετράται με τη Σλόβαν στη Μπρατισλάβα στις 21:30 και ψάχνει το θετικό αποτέλεσμα που θα τον στείλει στα playoffs του Europa League

Αθλητισμός

Είναι σαφές πως το καλοκαίρι δεν έχει πάει όπως θα ήθελαν στον Ολυμπιακό, ωστόσο οι «ερυθρόλευκοι» παραμένουν στο ευρωπαϊκό κόλπο και στοχεύουν στην είσοδο στους ομίλους του Europa League.

Η ομάδα του Κάρλος Κορμπεράν αναμετράται απόψε στις 21:30 (Cosmote Sport 1) με τη Σλόβαν στη Μπρατισλάβα, θέλοντας το αποτέλεσμα που, σε συνδυασμό με το 1-1 του «Γ. Καραϊσκάκης», θα τον στείλει στα playoffs της δεύτερης τη τάξει διασυλλογική διοργάνωσης της UEFA - όπου περιμένει ο Απόλλων Λεμεσού.

Ο Ισπανός προπονητής περιμένει από την ομάδα του καλύτερο πρόσωπο σε σχέση με τον πρώτο αγώνα, όπου ο Ελ Αραμπί είχε γλιτώσει τους πρωταθλητές στο τέλος, με τον Ολυμπιακό να περνά με νίκη και να πηγαίνει στην παράταση σε οποιαδήποτε περίπτωση ισοπαλίας.

Υπενθυμίζεται ότι πέρυσι, οι «ερυθρόλευκοι» είχαν αποκλείσει στον επόμενο γύρο τους Σλοβάκους, μετρώντας τότε μία νίκη (3-0 εντός) και μια ισοπαλία (2-2 εκτός).

Στα αγωνιστικά, ο Κορμπεράν δεν υπολογίζει στους Παπασταθόπουλο, Βρσάλικο, Ανδρούτσο, Ροντρίγκες, Μαντί και Αμπουμπακάρ Καμαρά.

Η πιθανή ενδεκάδα: Βατσλίκ, Άβιλα, Μανωλάς, Σισέ, Ρέαμπτσιουκ, Μπουχαλάκης, Εμβιλά, Κούντε, Ζινκερνάγκελ, Τικίνιο, Μασούρας.

Υπενθυμίζεται πως σε περίπτωση αποκλεισμού, ο Ολυμπιακός θα παίξει στα playoffs του Europa Conference League με τον νικητή του ζευγαριού Ζρίνσκι-Τομπόλ Κοστανάι (1-0 το πρώτο ματς).

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Τζακ ποτ στο Τζόκερ – Οι τυχεροί αριθμοί

Τζακ ποτ σημειώθηκε στην πρώτη κατηγορία (5+1) του Τζόκερ στην κλήρωση 2733 της Πέμπτης. Και στη δεύτερη κατηγορία (5) δεν βρέθηκε τυχερός. Δείτε τους τυχερούς αριθμούς και ...

Φόρτωση άρθρων...