Τρίτη
07 Μαΐου 2024

«Γκέλα» του Ολυμπιακού στο «Γ.Καραϊσκάκης» - Έχασε τα… άχαστα και 1-1 με τον Βόλο

Αθλητισμός

Απίστευτο παιχνίδι στο «Γ. Καραϊσκάκης», με τον Κονράντ Ντε Λα Φουέντε να χάνει δύο τεράστιες ευκαιρίες στο τελευταίο δεκάλεπτο της αναμέτρησης με τον Βόλο (88’, 90+6’) και τον Ολυμπιακό να πετάει στα… σκουπίδια δύο βαθμούς (1-1), στο ματς της 4ης αγωνιστικής της Super League.

Οι Θεσσαλοί προηγήθηκαν στο 29’ με τον Οζέγκοβιτς, αλλά ο Ολυμπιακός ισοφάρισε στο 79’ με τον Γιουσέφ Ελ Αραμπί, που είχε μπει ως αλλαγή στο 46’. Οι Ερυθρόλευκοι μετά το γκολ του Μαροκινού επιθετικού πίεσαν ασφυκτικά την άμυνα των φιλοξενούμενων και έχασε δύο τεράστιες ευκαιρίες με τον Ντε Λα Φουέντε για να πάρουν το τρίποντο της νίκης.

Στο 88’ ο Μπιελ έβγαλε τον Αμερικανό τετ α τετ με τον Κλέιμαν, ο νεαρός εξτρέμ σούταρε από το ύψος της μεγάλης περιοχής, αλλά έστειλε την μπάλα άουτ. Στο 90+6’ ο 21χρονος σούταρε έχοντας φάτσα την εστία και ουσιαστικά εξουδετερωμένο τον Κλέιμαν, με την μπάλα, όμως, να σταματάει στο αριστερό κάθετο δοκάρι της εστίας του Βόλου.

Ο Αμερικανός έχασε δύο τεράστιες ευκαιρίες και ο Ολυμπιακός έμεινε στο 1-1, σε ένα ματς που ήταν μόνιμα στην επίθεση και πολιόρκησε την άμυνα του Βόλου, αλλά δεν είχε την ουσία. Οι Ερυθρόλευκοι μάλιστα είχαν δοκάρι και στο 70’ σε κεφαλιά του Κούντε.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη
Φόρτωση άρθρων...