Δευτέρα
06 Μαΐου 2024

Γκολ και φάσεις από το ντέρμπι Παναθηναϊκός - ΑΕΚ και Ολυμπιακός - ΟΦΗ (videos)

Πως «ξέκανε» ο Παναθηναϊκός την ΑΕΚ και το καλύτερο φετινό παιχνίδι του Ολυμπιακού

Αθλητισμός

Με πρωταγωνιστή τον Αϊτόρ που έκανε τα… πάντα, ο Παναθηναϊκός «σκόρπισε» στο πρώτο ημίωρο την ΑΕΚ, η οποία είχε δύο δοκάρια, με το 3-0 να τον βάζει στα πλέι οφ και να του δίνει ώθηση για την συνέχεια!

Μεγάλος πρωταγωνιστής των νικητών ήταν ο Αϊτόρ, με τον Ισπανό να ανοίγει το σκορ με πέναλτι στο 16’, ενώ ο Παλάσιος σκόραρε για όγδοη φορά φέτος στο πρωτάθλημα δύο λεπτά μετά και ο Ιωαννίδης διαμόρφωσε (αυτό που έμελλε να είναι) το τελικό αποτέλεσμα, από ασίστ του Αϊτόρ, στο 29ο λεπτό!

 

Κάνοντας ένα από τα καλύτερα φετινά του παιχνίδια, ο Ολυμπιακός επικράτησε 2-0 του ΟΦΗ, σπαταλώντας πολλές ευκαιρίες και έφυγε στο +13 από τον ΠΑΟΚ μια εβδομάδα πριν το φινάλε της κανονικής περιόδου.

Ο Γκάρι έδειξε τον δρόμο προς την πέμπτη διαδοχική νίκη με γκολ στο 19’, ενώ την «κλείδωσε» το αυτογκόλ του Ντουρμισάι στο 89’.

Κυριάρχησε των Κρητικών η ομάδα του Μαρτίνς, η οποία έχασε ένα κάρο ευκαιρίες και συνολικά δεν άφησε τους φιλοξενούμενους -που είχαν σοβαρές απουσίες- να πάρουν ανάσα. Με 22(13)-3(0) τελικές ολοκλήρωσαν το παιχνίδι οι δύο ομάδες. Εξαιρετική εμφάνιση από τον Επασί!

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Ολυμπιακός: Έρχεται πρόγραμμα «φωτιά» με ημιτελικό Conference και τρία ελληνικά ντέρμπι σε 240 ώρες

Ο Ολυμπιακός από τις 22:00 της 9ης Μαΐου μέχρι την ίδια ώρα της 19ης του μηνός θα αντιμετωπίσει Αστον Βίλα, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, Παναθηναϊκό - Κατά μέσο όρο θα παίζει ένα ματς-φωτιά κάθε 2,5...

Φόρτωση άρθρων...