Σαββάτο
04 Μαΐου 2024

Γκολ και θέαμα από τα ευρωπαϊκά γήπεδα

Στη βόλτα στα γήπεδα του κόσμου, η Λίβερπουλ νίκησε την Άρσεναλ με 2-0 στο Έμιρεϊτς, ενώ στη Γερμανία η Ντόρντμουντ νίκησε τη Μάιντς με 1-0 στην έδρα της

Αθλητισμός

Σε απόσταση αναπνοής ! Η Λίβερπουλ κατέβαλε 2-0 την Άρσεναλ στο Λονδίνο και πλέον την χωρίζει ένας βαθμός από τη Σίτι και την κορυφή της Premier League. Οι «κόκκινοι» έβαλαν θεμέλιο για τη νίκη με το γκολ του Ζότα στο 54΄ και πανηγύρισαν και το τελικό 2-0 με σκόρερ τον Φιρμίνο από μεταβίβαση του Ρόμπερτσον στο 62ο λεπτό. Το ντέρμπι Σίτι – Λίβερπουλ στις 10 Απριλίου στο Μάντσεστερ «πυξίδα» για τον εφετινό τίτλο στην Αγγλία.

Στο Μπράιτον η Τότεναμ έβγαλε αντίδραση μετά την ήττα από τη Γιουνάιτεντ. Λίγο πριν τη λήξη του ημιχρόνου από το σουτ του Κουλουσέφσκι ευνοήθηκε ο Ρομέρο για το 1-0 της φιλοξενούμενης και στο 57′ ο Χάρι Κέιν πέτυχε το τελικό 2-0 Ιστορική βραδιά για τον αρχηγό, έγινε πρώτος σκόρερ στα εκτός έδρας ματς στην Premier League με 95 γκολ.

Στην Championship, εντυπωσιακή η Νότιγχαμ Φόρεστ ιδιοκτησίας Βαγγέλη Μαρινάκη νίκησε 3-1 την ΚΠΡ και απέχει με ματς λιγότερο από πολλές αντίπαλους της, ένα βαθμό από την εξάδα για τα πλέι οφ της ανόδου. Η ΚΠΡ προηγήθηκε στο ημίχρονο με τον Γκρέι , αλλά οι γηπεδούχοι ήταν καταιγιστικοί στη συνέχεια .1-1 στο 55 με τον Σπενς, ανατροπή και 2-1στο 83΄με σκόρερ τον Γέιτς και πανηγυρικό φινάλε με ένα ακόμη γκολ από τον Τζόνσον για το τελικό 3-1 στο Νότιγχαμ.

Στη Γερμανία, η Ντόρτμουντ με γκολ του Αάρον Βίτσελ στο 87′ νίκησε 1-0 στην έδρα της Μάιντς και έδωσε νέο ενδιαφέρον στην Bundesliga, καθώς μείωσε την απόσταση από την πρωτοπόρο Μπάγερν στους τέσσερις βαθμούς.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη
Φόρτωση άρθρων...