Σαββάτο
04 Μαΐου 2024

Γκολ και θέαμα από τα ευρωπαϊκά γήπεδα ποδοσφαίρου

Στην Premier League, σε ένα συναρπαστικό ντέρμπι κορυφής, Μάντσεστερ Σίτι και Λίβερπουλ ήρθαν ισόπαλες 2-2. Στην Ισπανία η Μπαρτσελόνα νίκησε 3-2 την Λεβάντε, ενώ στην Γαλλία η αντίπαλος του ΠΑΟΚ στο Conference League, Μαρσέιγ, επικράτησε 2-0 της Μονπελιέ

Αθλητισμός
Tags: γκολ

Λίγο πριν έρθει στη Θεσσαλονίκη για τη ρεβάνς με τον ΠΑΟΚ, η Μαρσέιγ έκανε μια καλή προπόνηση στο Βελοντρόμ απέναντι στη Μονπελιέ με τον Ντιενγκ να ανοίγει το σκορ στο 9΄. Ο ίδιος παίκτης δέκα λεπτά αργότερα ανατράπηκε μέσα στην περιοχή και το πέναλτι που καταλογίστηκε, μετέτρεψε σε γκολ ο Ουντέρ σφραγίζοντας τη νίκη, που κρατά τη Μαρσέιγ μόνη στη 2η θέση του πρωταθλήματος πίσω από την Παρί.

Στην Ισπανία η Μπαρτσελόνα έπαιξε με τη φωτιά κόντρα στην ουραγό Λεβάντε, που προηγήθηκε στο 52’ με πέναλτι του Μοράλες. Επτά λεπτά αργότερα ο Ομπαμεγιάνγκ ισοφάρισε με το όγδοο τέρμα του ως παίκτης της Μπάρτσα, η οποία στο 63’ πήρε το προβάδισμα με σουτ του Πέδρι από ασίστ του Γκάβι. Όμως η Λεβάντε δεν τα παράτησε και ισοφάρισε στο 83’ με ένα ακόμα πέναλτι από τον Μαλέρο. Ο Ντε Γιονγκ λύτρωσε στις καθυστερήσεις την Μπαρτσελόνα, που μετρά πλέον οκτώ σερί νίκες στο πρωτάθλημα.

Στην Αγγλία το μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα στη Μάντσεστερ Σίτι και τη Λίβερπουλ τα είχε όλα, εκτός από νικητή. Οι πολίτες προηγήθηκαν μόλις στο 5ο λεπτό με τον Ντε Μπρόινε. Η Λίβερπουλ αντέδρασε άμεσα και στο 13’ ισοφάρισε με τον Ζότα έπειτα από γύρισμα του Αλεξάντερ Άρνολντ. Η Σίτι πήρε ξανά κεφάλι στο σκορ στο 36’ με τον Ζεσούς να αξιοποιεί την ωραία μπαλιά του Κανσέλο. Αμέσως μετά την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου ο Μανέ διαμόρφωσε το τελικό 2-2. Επτά αγωνιστικές πριν από το τέλος της σεζόν η Σίτι προπορεύεται με 74 βαθμούς και η Λίβερπουλ ακολουθεί με 73.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη
Φόρτωση άρθρων...