Παρασκευή
26 Απριλίου 2024

Γκολ και θέαμα από τα ευρωπαϊκά γήπεδα ποδοσφαίρου

Στον διεθνή χώρο, η Μπαρτσελόνα νίκησε τη Θέλτα με 3-1 και διατηρεί την δεύτερη θέση της στη βαθμολογία. Σε θρίλερ εξελίσσεται η κατάκτηση του αγγλικού πρωταθλήματος καθώς η Λίβερπουλ επικράτησε με 2-1 της Άστον Βίλα και πλέον ισοβαθμεί με τη Σίτι στην κορυφή

Αθλητισμός

Ο Στίβεν Τζέραρντ υποδέχθηκε ως αντίπαλος προπονητής στον πάγκο της Αστον Βίλα την ομάδα που μεγαλούργησε και έκανε δύσκολο το «έργο» της όταν στο τρίτο λεπτό ο Ντάγκλας Λουίζ έβαλε γκολ για τη γηπεδούχο απέναντι στη Λιβερπουλ.

Η ισοφάριση για τους «κοκκινους» ήρθε γρήγορα με το γκολ του Μάτιπ στο 6′ Στο 65΄ ο Μανέ με ενα ακόμη γκολ έδωσε τη νίκη στο σύνολό του Κλοπ. Στην κορυφή η Λίβερπουλ, αναμένει το αποτέλεσμα της ισόβαθμης βέβαια Σίτι με τη Γουλβς.

Στην Ισπανία η Μπαρτσελόνα με εξασφαλισμένη συμμετοχή στο τσάμπιονς λιγκ θέλει να κρατήσει και τη δεύτερη θεση στη βαθμολογία και στο ματς με τη Θελτα προηγήθηκε με τον Ντεπάι στο ημίωρο ενώ στο 41΄ο Ομπαμεγιάνγκ έκανε δύο τα γκολ των γηπεδούχων.

Ο Γκαμπονέζος ήταν ο σκόρερ και του 3-0 στο 48′ και για τη Θέλτα μείωσε ο Ιάγο Ασπας , 3-1 τελικό σκορ .Ο Ρόναλντ Αραούχο συγκρούστηκε με τον Γκάβι, μεταφέρθηκε με διάσειση στο νοσοκομείο, αλλά είναι καλά στην υγεία του.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη
Φόρτωση άρθρων...