Σαββάτο
04 Μαΐου 2024

Γκολ και θέαμα από τα ευρωπαϊκά γήπεδα ποδοσφαίρου

Η πρωταθλήτρια Ισπανίας Ρεάλ Μαδρίτης συνέτριψε 6-0 τη Λεβάντε και την έστειλε στη δεύτερη κατηγορία. Η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι επιβεβαίωσε την εξαιρετική της κατάσταση, ενόψει και του τελικού του Champions League στις 28 του μήνα, που θα μεταδοθεί ζωντανά από το MEGA

Αθλητισμός
Tags: γκολ

Στη Μαδρίτη οι παίκτες της Λεβάντε τίμησαν τους πρωταθλητές Ισπανίας με το καθιερωμένο τιμητικό πασίγιο και μετά ακολούθησε «καταιγίδα» γκολ. Ο Μεντί έβαλε το πρώτο για τη Ρεάλ στο 13΄ και στη συνέχεια ήταν σειρά του Μπενζεμά. Ο Γαλλος με το 2-0 έφθασε τα 323 γκολ με τη φανέλα των «Μαδριλένων» όσα είχε και ο θρυλικός Ραούλ.

Αμφότεροι ωστόσο απέχουν από τον πρώτο σκόρερ στην ιστορία της «βασίλισσας», Κριστιάνο Ρονάλντο που σκόραρε 450 φορές.

Στο 34΄ο Ροντρίγκο πέτυχε το 3-0, και στη συνέχεια η «σκυτάλη» πέρασε στον Βινίσιους . Το 4 – 0 από τον Βραζιλιάνο στο 45′ και 5-0 από την πάσα του Μπενζεμά στο 68ο λεπτό.

Ο Βινίσιους ήταν σκόρερ και του τελικού 6 – 0 στο 83΄, πρώτο χατ τρικ στην καριέρα του 22χρονου επιθετικού , μήνυμα προς «πάσα» κατεύθυνση από τη Ρεάλ ενόψει του τελικού Champions League που θα, μεταδώσει ζωντανά το MEGA  στις 28 Μαΐου αλλά και υποβιβασμός για τη Λεβάντε.

Στο Σαν Σεμπάστιαν, η Σοσιεδάδ νίκησε 3-0 την Κάντιθ και εξασφάλισε «εισιτήριο» για τις Ευρώπαϊκές διοργανώσεις Ο Νορβηγός Σόρλοθ στο 19΄ και οι Γιανουζάι με πεναλτι στο 53΄ και Πόρτου στις καθυστερήσεις του ματς, τα γκολ για τους Βάσκους.

Στην Αγγλία, η Τότεναμ επιβλήθηκε 3-0 της Αρσεναλ στο ντέρμπι για την τέταρτη πολυπόθητη θέση του Champions League. Ο Κέιν ευστόχησε σε πέναλτι στο 22′ και ο αρχηγός ήταν σκόρερ και του 2-0 στο 37ο λεπτό Το τελικό 3-0 στο λονδρέζικο ντέρμπι «υπέγραψε» ο Σόν στο 47΄.Αρσεναλ 66 – Τότεναμ 65 βαθμούς, δύο αγώνες πριν το φινάλε της Premier League.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Ποιον ασπάστηκε ο Βαγγέλης Μαρινάκης όταν πήγε στην εξέδρα που ήταν οι οπαδοί των «ερυθρόλευκων»

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης μετά το τέλος του θριάμβου του Ολυμπιακού κόντρα στην Άστον Βίλα αποθέωσε τους οπαδούς της ομάδας, αλλά και αποθεώθηκε ενώ πήγε σε ένα σημείο της εξέδρας και ε...

Φόρτωση άρθρων...