Σαββάτο
18 Μαΐου 2024

Γκολ και θέαμα από τα ευρωπαϊκά γήπεδα ποδοσφαίρου

Με γκολ του Πιέρρου Σωτηρίου, η Λουντογκόρετς νίκησε 1-0 εκτός έδρας την Σουτ-γιέσκα και προκρίθηκε στον δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions League. Εκεί θα βρεθούν επίσης, η Σέριφ του Στέφανου Ευαγγέλου αλλά και η Μάλμε, που πήρε αγχωτική πρόκριση απέναντι στην Βίκιν-γκουρ

Αθλητισμός

Η Μάλμε έπαιξε με τη φωτιά στο Ρέικιαβικ μετά το υπέρ της 3-2 του πρώτου αγώνα, καθώς βρέθηκε να χάνει στο 15ο λεπτό από το γκολ του Γκούναρσον. Όμως στο 34’ ο Μπιρμαντσέβιτς ισοφάρισε αξιοποιώντας την ωραία κάθετη πάσα του Τέλιν.

Λίγο πριν ολοκληρωθεί το ημίχρονο ο Μπέιμο πέρασε και τον τερματοφύλακα δίνοντας στους Σουηδούς προβάδισμα, το οποίο διεύρυναν λίγο μετά την έναρξη του δευτέρου μέρους με τον Κρίστιανσεν να κάνει από κοντά το 3-1. Οι γηπεδούχοι της Βίκινγκουρ δεν το έβαλαν κάτω και στο 56’ μείωσαν με τον Χάνσεν. Στο 75’ διαμόρφωσαν το τελικό 3-3 με το δεύτερο γκολ του Γκούναρσον, όμως την πρόκριση πήρε η Μάλμε.

Η πρωταθλήτρια Σουηδίας, θα αντιμετωπίσει στο δεύτερο γύρο τη Ζαλγκίρις Βίλνιους, η οποία χρειάστηκε ένα γκολ του Ογεγούσι στο 7ο λεπτό της παράτασης για να αποκλείσει την Μπαλκάνι από το Κόσοβο μετά το 1-1 του πρώτου αγώνα.

Στο Κισινάου, το αυτογκόλ του Σάβιτς στο 22ο λεπτό χάρισε στη Σέριφ Τιρασπόλ του Στέφανου Ευαγγέλου μια δύσκολη πρόκριση σε βάρος της Ζρίνσκι από τη Βοσνία.

Στην Ποντγκόριτσα η Λουντογκόρετς με το γκολ του Πιέρου Σωτηρίου στο 53’ κέρδισε για δεύτερη φορά τη Σουτιέσκα και προκρίθηκε χωρίς προβλήματα στο δεύτερο γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Eurojackpot: Αντίστροφη μέτρηση για την κλήρωση των 63 εκατ. ευρώ – Μέχρι τις 19:00 η κατάθεση δελτίων αποκλειστικά στα καταστήματα ΟΠΑΠ

Λίγες ώρες απομένουν για τη μεγάλη κλήρωση του Eurojackpot, καθώς στις 21:00 το δημοφιλές ευρωπαϊκό παιχνίδι μοιράζει 63 εκατ. ευρώ στους νικητές της πρώτης κατηγορίας. Η κατάθεση ...

Φόρτωση άρθρων...