Πέμπτη
25 Απριλίου 2024

Γκολ και θέαμα από τα ευρωπαϊκά γήπεδα ποδοσφαίρου

Στην Ιταλία η Νάπολι αποκλείστηκε από την ουραγό Κρεμονέζε, στην Ισπανία Ρεάλ Σοσιεδάδ και Σεβίλλη έγιναν οι πρώτες ομάδες της 8άδας, ενώ στην Αγγλία η Λίβερπουλ κέρδισε στον επαναληπτικό τη Γουλβς και την απέκλεισε.

Αθλητισμός

Στην Αγγλία ένα γκολ έκρινε τον αγώνα κυπέλλου Γουλβς – Λιβερπουλ και ήταν καταπληκτικό. Το έβαλε ο Χάρβει Έλιοτ στο 13ο λεπτό και χάρη σε αυτό η ομάδα του Κλοπ νίκησε 1-0 και προκρίθηκε στη φάση των «32» της διοργάνωσης.

Ο Κώστας Τσιμίκας αγωνίστηκε σε όλο το ματς για τη Λίβερπουλ και μάλιστα είχε ευκαιρία για γκολ στο πρώτο ημίχρονο.

Στην Ιταλία κλάματα για τους φίλους της Νάπολι, κι αυτό γιατί η τελευταία στη βαθμολογία της Serie A, Κρεμονέζε απέκλεισε από το Κύπελλο την πρωτοπόρο, μέσα στο γήπεδο Ντιέγκο Μαραντόνα.

Με γυναίκες διαιτητές σε όλες τις θέσεις για πρώτη φορά σε ιταλικό αγώνα, η Κρεμονέζε προηγήθηκε στο 18΄με τον Πίκελ. Οι Ναπολιτάνοι απάντησαν με περιπετειώδη τρόπο στο 33′ και σκόρερ τον Ζεζούς και 1-1 και εντός τριών λεπτών προηγήθηκαν 2-1 με γκολ του Τζιοβάνι Σιμεόνε.

Λίγο πριν τη λήξη, ωστόσο, ο Γκανέζος Τζαν ισοφάρισε για τη φιλοξενούμενη και έστειλε το ματς στην παράταση Η Κρεμονέζε παρά την αποβολή του Σερνικόκα άντεξε.

Στα πέναλτι ο Λομπότκα αστόχησε. Οι παίκτες της Κρεμονέζε ευστόχησαν σε όλα και πανηγύρισαν την ιστορική πρόκριση στα προημιτελικά της διοργάνωσης.

Κύπελλο και στην Ισπανία, όπου η Σεβίλη αν και παραπαίει στο πρωτάθλημα νίκησε 1- 0 την Αλαβές στη Βιτόρια με γκολ του Ράκιτιτς στο 48′ και πέρασε στους οκτώ του θεσμού.

Στο Σαν Σεμπάστιαν και η Σοσιεδάδ πήρε το «εισιτήριο» για τα προημιτελικά, καθώς επικράτησε 1- 0 της Μαγιόρκα με σκόρερ τον Ναβάρο στο πέμπτο λεπτό της αναμέτρησης.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Αλαφούζος για τη διαιτησία στο Λαμία-ΠΑΟΚ: «Κατσικογιάννης δάσκαλος ή μαθητής των Σπάθα, Νταμπάνοβιτς και Στάβρεφ;»

Ο Γιάννης Αλαφούζος σχολίασε με σκωπτικό ύφος τη διαιτησία του Κατσικογιάννη στο Λαμία-ΠΑΟΚ, τονίζοντας χαρακτηριστικά: «Δεν ξέρω αν πρέπει να κλαίμε ή να γελάμε».

Φόρτωση άρθρων...