Πέμπτη
25 Απριλίου 2024

Γκολ και θέαμα από τα γήπεδα ποδοσφαίρου (video)

Η Σίτι έχασε την ευκαιρία να πλησιάσει την Αρσεναλ χάνοντας από την Τότεναμ. Στην Ισπανία, η Μπαρστελόνα με 3 γκολ στη Σεβίλη πήγε στο +8 από τη Ρεάλ, ενώ στο Μιλάνο η Ίντερ πήρε το ντέρμπι από τη Μίλαν.

Αθλητισμός

Η Ίντερ πανηγύρισε τη νίκη στο ντέρμπι Ντελα Μαντονίνα του Μιλάνου και παραμένει, έστω και από απόσταση, στο κυνήγι της πρωτοπόρου Νάπολι.

Με το γκολ στο 34’ του Λαουτάρο Μαρτίνες, που σκόραρε για 7η φορά στα τελευταία εννιά παιχνίδια, οι «Νερατζούρι» νίκησαν τη Μίλαν, που έμεινε για 5ο συνεχόμενο παιχνίδι χωρίς νίκη.

Στο Καμπ Νου η Μπαρτσελόνα άνοιξε το σκορ απέναντι στη Σεβίλλη με τον Ζόρντι Άλμπα στο 58’ έπειτα από υπέροχη ασίστ του Κεσιέ. Στο 70’ από το γύρισμα του Ραφίνια η μπάλα πέρασε απ’ όλους και ο Γκάβι από κοντά έκανε το 2-0.

Στο 79’ ο Ραφίνια σφράγισε τη νίκη της Μπάρτσα, που διατηρεί την απόσταση των 8 βαθμών από τη Ρεάλ στην κορυφή.

Στην Αγγλία, ο Χάρι Κέιν σκόραρε στο 15ο λεπτό του αγώνα με τη Μάντσεστερ Σίτι, έφτασε τα 267 γκολ και ξεπέρασε τον Τζίμι Γκριβς στην κορυφή της λίστας των σκόρερ όλων των εποχών της Τότεναμ.

Οι «Πετεινοί», νίκησαν με 1-0 και βοήθησαν την πρωτοπόρο Άρσεναλ να διατηρήσει το +5 από τη δεύτερη Σίτι.

Στη Γαλλία η Νις πάγωσε το Βελοντρόμ στο 38′ όταν από του σουτ του Λαμπόρντ και την ασταθή απόκρουση του Λόπεθ ο Ντιοπ άνοιξε το σκορ. Έξι λεπτά αργότερα ήταν η σειρά του Λαμπόρντ να πάρει το ριμπάουντ και να πετύχει δεύτερο γκολ για τους φιλοξενούμενους.

Η Μαρσέιγ ξαναμπήκε στο παιχνίδι μειώνοντας στο 60’ με τον Μαλινόφσκι. Αλλά στο 85’ ο Μπραχίμι με υπέροχο σουτ σφράγισε την πρώτη νίκη της Νις στο Βελοντρόμ μετά από 8 χρόνια.

Στη Μπρεστ η τοπική ομάδα, που παλεύει να αποφύγει τον υποβιβασμό, προηγήθηκε της Λανς με τον Λε Ντουαρόν στο 54’.

Μετά από λάθος του αντίπαλου γκολκίπερ ο Γκραντί σκόραρε στο 83’ και η Λανς πήρε έναν βαθμό, έμεινε όμως κι αυτή όπως η Μαρσέιγ στο -8 από την Παρί.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη
Φόρτωση άρθρων...