Παρασκευή
26 Απριλίου 2024

Γκολ και θέαμα από τα γήπεδα του παγκοσμίου ποδοσφαίρου (Vid)

Γκολ από τις νίκες της Φλαμένγκο και της Ρίβερ Πλέιτ στα πρωταθλήματα της Βραζιλίας και της Αργεντινής

Αθλητισμός
Tags: γκολ

Η Φλαμένγκο κυριάρχησε απέναντι στην Αμέρικα, ωστόσο, προηγήθηκε σε φάση που ξεκίνησε από επαναφορά του τερματοφύλακα της Αντερμπάρ Σάντος, με τον Πέδρο να προετοιμάζει ιδανικά το έδαφος προκειμένου να σκοράρει ο Gabriel Μπαρμπόσα.

Σε ιδανική αντεπίθεση της Φλαμένγκο ο Ριμπέϊρο έδωσε ασίστ στον Αρασκαέτα και εκείνος σημείωσε το 2-0 ενώ η ομάδα του Ρίο που ανέβηκε στην 7η θέση πέτυχε το 3-0 στις καθυστερήσεις με τον Ροντινέϊ να αφήνει έξυπνα για τον Μαρίνιο ο οποίος σκόραρε.

Στραβοπάτημα για την δεύτερη στην βαθμολογία Κορίνθιανς που έμεινε στο 0-0 με την Σάντος που έφθασε στην 7η ισοπαλία φέτος σε 13 ματς, με φυσιογνωμία τον δίμετρο γκολκίπερ της Τζον Βίκτορ.

Με το πρώτο τέρμα του μετά από 4 μήνες, ο Ρομαρίνιο σημείωσε το 1-0 για τη φιλοξενούμενη Φορταλέζα σε βάρος της Ατλέτικο Μινέϊρο και ο ίδιος παίκτης έγραψε στο 29′ το 2-0 δίνοντας ελπίδες στην ομάδα του που είναι προτελευταία στην βαθμολογία.

Στο 76′, ο Ρούμπενς, παρά την προσπάθεια του Μαρσέλο Κονσείσάο μείωσε σε 2-1 και ακολούθησε στο 87’κεφαλοσφαίριση, με τον Ρέβερ να ισοφαρίζει σε 2-2.

Στο έκτο λεπτό των καθυστερήσεων, άλλη μία κεφαλιά από τον Βάργκας και ο Τζούσα έστειλε την μπάλλα στα δίχτυα της ομάδας του για το τελικό 3-2…

Η πρωτοπόρος στο πρωτάθλημα Αργεντινής Νιούελς Ολντ Μπόϊς δυσκολεύθηκε αλλά νίκησε εκτός έδρας την Εστουντιάντες, με τον Γκονζάλες να σκοράρει στο 57′ και τον Γκαρσία να σερβίρει για το 2-0 στο 72′ στον Γκάρντο Γκαλλεράνι.

Ο εικοσιτριάχρονος Παραντέλα τα έκανε όλα για την Ρίβερ Πλέϊτ κόντρα στη Λανούς, καθώς, πρώτα άνοιξε το σκορ και στη συνέχεια με ενέργεια ποδοσφαιρικής ευφυϊας, διευκόλυνε τον Ρομέρο ώστε να γράψει το 2-0.

Στο 35′, ο Μπελμόντε δημιούργησε τις προϋποθέσεις ώστε ο Ακόστα να σκοράρει με προβολή για το τελικό 2-1.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη
Φόρτωση άρθρων...