Πέμπτη
25 Απριλίου 2024

Γκολ και θέαμα από τα ποδοσφαιρικά γήπεδα (video)

Η Γιουβέντους κέρδισε τη Σαλερνιτάνα σε εξ αναβολής ματς στην Ιταλία, ενώ στον πρώτο ημιτελικό του Παγκόσμιου Κυπέλλου Συλλόγων είχαμε έκπληξη, με την Αλ Χιλάλ να κερδίζει 3-2 τη Φλαμένγκο

Αθλητισμός

Την παρουσία σε τελικό παγκοσμίου κυπέλλου συλλόγων πανηγύρισε για πρώτη φορά ομάδα από τη Σαουδική Αραβία. Η Αλ Χιλάλ στον ημιτελικό με την Φλαμένγκο στο Μαρόκο προηγήθηκε στο 4ο λεπτό .Παράβαση πέναλτι για το μαρκάρισμα του Ματεουζίνιο στον Βιέτο και 1-0 από τον Αλ Νταουσαρί.

Η πρωταθλήτρια Νοτίου Αμερικής ισοφάρισε στο 20′ με το γκολ του Πέδρο ,ωστόσο στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου ο διαιτητής απέβαλε τον Ζέρσον και ο Αλ Νταουσαρί με νέο πέναλτι έκανε το 2-1 για την Αλ Χιλάλ. .

Οι Σαουδάραβες πανηγύρισαν το 3-1 στο 70′ με τον Βιέτο και η Φλαμένγκο απλά μείωσε στο τελικό 3-2 με τον Πέδρο λίγο πριν το φινάλε.

Απόψε το βράδυ, γίνεται ο άλλος ημιτελικός Ρεάλ – Αλ Αχλί.

Στην Ιταλία «ανάσα»για τη Γιουβέντους η νίκη 3-0 επί της Σαλερνιτάνα με πρωταγωνιστή τον Βλάχοβιτς .Ο Σέρβος με την επιστροφή του στην αρχική ενδεκάδα ευστόχησε σε πέναλτι στο 26′, ενώ το 2-0 για τη φιλοξενούμενη έγινε στο 45′ από τον Κόστιτς. Το τελικό 3-0 για τη Γιουβέντους «υπέγραψε» πάλι ο Βλάχοβιτς με την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου.

Στη Γερμανία η Φραϊμπουργκ δυσκολεύτηκε αλλά προκρίθηκε στα προημιτελικά του κυπέλλου. Στο γήπεδο της Σαντχάουζεν έβαλε γκολ στο 87′ με τον Λίνχαρτ και έφθασε και στο τελικό 2-0 όταν ο Πέτερσεν αξιοποίησε την γκάφα του τερματοφύλακα Ντρίβες , στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη
Φόρτωση άρθρων...