Παρασκευή
19 Απριλίου 2024

Nations League: Γκολ και θέαμα από τις αναμετρήσεις της διοργάνωσης (vid)

Στο ντέρμπι της πρώτης κατηγορίας του Nations League, Γερμανία και Αγγλία ήρθαν ισόπαλες 1-1. Στην κορυφή του ομίλου βρίσκεται η Ιταλία που νίκησε 2-1 την Ουγγαρία

Αθλητισμός

Οι Γερμανοί γέμισαν την Αλιάνζ Αρένα για να δουν την Εθνική τους ομάδα να παίρνει την πρώτη της νίκη στον όμιλο, όμως οι Άγγλοι είχαν αντίθετη άποψη. Με τη συμπλήρωση 50 λεπτών τα Πάντσερ άνοιξαν το σκορ με ωραίο σουτ του Χοφμαν. Και αφού ο Κέιν σε κανονική ροή αγώνα δεν μπορούσε να νικήσει τον Νόιερ. Το έκανε από την άσπρη βούλα. Ο Σλότερμπεκ τον ανέτρεψε εντός περιοχής και ο Άγγλος επιθετικός έφτασε τα 50 γκολ με την Εθνική του ομάδα για το τελικό 1-1.

Στο άλλο ματς του ομίλου, η Ιταλία χρειάστηκε μισή ώρα αγώνα για να βρει σκορ απέναντι στην Ουγγαρία με φανταστικό σουτ του Μπαρέλα. Λίγο πριν το ημίχρονο, μάλιστα, διπλασίασε και τα τέρματά της με τον Πελεγκρίνι.

Το μόνο που κατάφεραν οι φιλοξενούμενοι ήταν να μειώσουν στο 61’ με τον Μαντσίνι να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του.

Στο Ελσίνκι η Φινλανδία, πήρε την παρθενική της νίκη στον τρίτο όμιλο της δεύτερης λίγκας, επικρατώντας με 2-0 του Μαυροβούνιου. Πρωταγωνιστής ο Τζόελ Πογιάνπαλο, που με δύο τέρματά του, ένα στο 31ο και ένα στο 37ο λεπτό, διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

Στα μπαράζ της Ασίας για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, η Αυστραλία νίκησε 2-1 τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και χρειάζεται πλέον μία νίκη επί του Περού για να βρεθεί τον Νοέμβριο στο Κατάρ. Ο Ίρβαϊν άνοιξε το σκορ στο 53’ για τα Καγκουρό. Η ισοφάριση για τους Άραβες ήρθε 4 λεπτά αργότερα με τον Κορέα. Το γκολ που φέρνει την Αυστραλία ένα 90λεπτο μακριά από το Μουντιάλ πέτυχε ο Χρούστιτς στο 84’.

 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Τζακ ποτ στο Τζόκερ – Οι τυχεροί αριθμοί

Τζακ ποτ σημειώθηκε στην πρώτη κατηγορία (5+1) του Τζόκερ στην κλήρωση 2742 της Πέμπτης. Στη δεύτερη κατηγορία (5) αναδείχθηκαν 4 τυχεροί που κερδίζουν από 100.000 ευρώ. Δείτ...

Φόρτωση άρθρων...