Παρασκευή
03 Μαΐου 2024

Γκολ και θέαμα από το Champions League (video)

Στα προημιτελικά του Champions League, προκρίθηκαν από τους αγώνες που διεξήχθησαν το βράδυ της Τρίτης, η Ατλέτικο Μαδρίτης αφήνοντας εκτός τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και η Μπενφίκα αποκλείοντας τον Άγιαξ

Αθλητισμός

Οι παίκτες και οι οπαδοί της Ατλέτικο πανηγυρίζουν ξέφρενα την πρόκριση στα προημιτελικά του Champions League, λίγες στιγμές μετά τη νίκη 1-0 επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην Αγγλία.

Η πρωταθλήτρια Ισπανίας έχοντας εξαιρετική ανασταλτική λειτουργία πέτυχε το χρυσό γκολ στο 41′ λεπτό. Ο Γκριεζμάν τροφοδότησε τον Λόντι και ο Βραζιλιάνος αμυντικός έστειλε με κεφαλιά τη μπάλα στα δίχτυα του Ντε Χέα. Γκολ για το οποίο διαμαρτυρήθηκαν έντονα οι γηπεδούχοι θεωρώντας πως δεν καταλογίστηκε φάουλ του Ρεινίλδο στον Ελάνγκα μισό λεπτό πριν την εξέλιξη της φάσης.

Ο Ρονάλντο περιορίστηκε από την άμυνα και απείλησε μόνο στο 76′ όταν ο Όμπλακ απέκρουσε τη μπάλα στο ψαλίδι του Πορτογάλου μετά την κεφαλιά του Βαράν. Η Ατλέτικο σε συνδυασμό με το 1-1 στη Μαδρίτη πήρε την πρόκριση, ενώ οπαδοί της Γιουνάιτεντ έριξαν αντικείμενα στον Σιμεόνε με τη ληξη της αναμέτρησης.

Ιστορική βραδιά και για τον Οδυσσέα Βλαχοδήμο και τη Μπενφίκα. Οι Πορτογάλοι έσπασαν το αήττητο του Αγιαξ καθώς με γκολ του Νιούνες στο 77′ νίκησαν 1-0 στο Αμστερνταμ και πήραν το εισιτήριο για την οκτάδα της διοργάνωσης.

Το Champions League συνεχίζεται απόψε στις δέκα το βράδυ με τη σπουδαία αναμέτρηση Γιουβέντους Βιγιαρεάλ ,σε ζωντανή μετάδοση από το μεγκα . Αγώνας με τεράστιο ενδιαφέρον μετά το 1-1 στη Μαδρίτη.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη
Φόρτωση άρθρων...