Πέμπτη
25 Απριλίου 2024

Γκολ και θέαμα στα ευρωπαϊκά γήπεδα ποδοσφαίρου

Βήμα πρόκρισης έκανε η Λειψία για τον τελικό του Europa League νικώντας τη Ρέιντζερς με 1-0 αλλα και η Άϊντραχτ επικρατώντας της Γουεστ Χαμ με 2-1. Στο αγγλικό πρωτάθλημα, η Γιουνάιτεντ μπορεί να μην ηττήθηκε από την Τσέλσι, ωστόσο η ισοπαλία 1-1 έβαλε τέλος στις ελπίδες για τετράδα

Αθλητισμός

Ένας Κριστιάνο δεν φέρνει το σεντόνι. Το γκολ του Πορτογάλου επέτρεψε στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να ισοφαρίσει στο τελικό 1-1, όμως η προοπτική της εξόδου στο Champions League απομακρύνεται. Η Τσέλσι είχε προηγηθεί στο 60’ με τον Αλόνσο.

Μετά τη Βαρκελώνη, οι οπαδοί της Άιντραχτ Φρανκφούρτης έκαναν απόβαση στο Λονδίνο! Οι Άγγλοι εκδρομείς είδαν την ομάδα τους να νικά 2-1 τη Γουέστ Χαμ στον πρώτο ημιτελικό του Γιουρόπα Λιγκ. Ο Κνάουφ άνοιξε το σκορ στα 43’’ μετά τη σέντρα, όμως στο 20’ ο Αντόνιο ισοφάρισε για τους Λονδρέζους. Στο 54’ ο Καμαντά έδωσε σκορ πρόκρισης στην Άιντραχτ.

Ο Ανχελίνιο σκόραρε το μοναδικό γκολ στην αναμέτρηση της Λειψίας με την Ρέιντζερς και πλέον κάνει ορατό το ενδεχόμενο ενός γερμανικού εμφυλίου στον τελικό του Europa League.

Ανοιχτούς λογαριασμούς για τη Ρώμη, άφησαν Λέστερ και Ρόμα, μετά το 1-1 στον πρώτο ημιτελικό του Conference League. Ο Πελεγκρίνι έδωσε προβάδισμα στους Τζιαλορόσι στο 15’, όμως στο 67’ ο Λούκμαν ισοφάρισε για τις «Αλεπούδες».

Στον άλλο ημιτελικό του Conference League, η Φέγενορντ νίκησε 3-2 τη Μαρσέιγ στο Ρότερνταμ. Ο Ντέσερις πέτυχε το 1-0 στο 17’ και τρία λεπτά αργότερα, ο Σινιστέρα, διπλασίασε τα ολλανδικά τέρματα.

Κάπου εκεί ο Μασσαλοί αντέδρασαν. Ο Ντιενγκ μείωσε το σκορ στο 28’ και στο 40’ ο Τζέρσον ισοφάρισε σε 2-2. Το τελικό 3-2 διαμόρφωσε ο Ντέσερς, μόλις 9’’ μετά τη σέντρα στο δεύτερο ημίχρονο. Ένα γκολ που έγινε το πιο γρήγορο στην άτυπη λίστα.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη
Φόρτωση άρθρων...