Παρασκευή
17 Μαΐου 2024

Γκολ και θέαμα στα ευρωπαϊκά γήπεδα ποδοσφαίρου (vid)

Σπουδαίες αναμετρήσεις περιλαμβάνει η προημιτελική φάση του Champions League. Στην Premier League, η Άρσεναλ γνώρισε βαριά ήττα από την Κρίσταλ Πάλας, ενώ φωτιά στο ιταλικό πρωτάθλημα, έβαλε η ισοπαλία της Μίλαν, με την Μπολόνια

Αθλητισμός

Ο Πατρίκ Βιεϊρά πλήγωσε την ομάδα με την οποία πρωταγωνίστησε ως παίκτης, αφού η Κρίσταλ Πάλας επικράτησε 3-0 της Άρσεναλ για την Premier League. Η Κρίσταλ Πάλας πήρε από την αρχή το προβάδισμα, με κεφαλιά του Ματέτα στο 16’. Η πίεση των γηπεδούχων στην Άρσεναλ συνεχίστηκε και στο 24’ ο Αγιού με πλασέ σκόραρε το 2-0. Ο Ζαχά κέρδισε πέναλτι στο 74’ και με εύστοχη εκτέλεση διαμόρφωσε το τελικό 3-0.

Η Μίλαν παραχώρησε ισοπαλία 0-0 στη Μπολόνια και η Νάπολι και η Ίντερ πλησίασαν την πρωτοπόρο της βαθμολογίας στο -1 και στο -4, αντίστοιχα. Στο 61’ ο Καλάμπρια έχασε τη μεγαλύτερη ευκαιρία για τους ροσονέρι, αλλά πλάσαρε άουτ.

Η προημιτελική φάση του Champions League αρχίζει σήμερα με δύο αναμετρήσεις. Στη Λισαβόνα η Μπενφίκα θα υποδεχτεί τη Λίβερπουλ σε έναν επικείμενο ελληνικό εμφύλιο, λόγω της παρουσίας των Βλαχοδήμου και Τσιμίκα.

Στο Μάντσεστερ, θα τεθούν αντιμέτωπες δύο διαφορετικές φιλοσοφίες: η Σίτι του Πεπ Γκουαρδιόλα και η Ατλέτικο του Ντιέγκο Σιμεόνε. Η σέντρα έχει οριστεί στις 10 το βράδυ.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη
Φόρτωση άρθρων...