Σαββάτο
04 Μαΐου 2024

Γκολ και θέαμα στα γήπεδα ποδοσφαίρου (vid)

Ακόμη ένα στραβοπάτημα για την Μπαρτσελόνα που ηττήθηκε από την Κάντιθ με 1-0 για το ισπανικό πρωτάθλημα. Με το επιβλητικό 4-0 επί της Γουέστ Μπρομ, η Νότιγχαμ Φόρεστ έκανε ένα σημαντικό βήμα, για τα πλέι οφ ανόδου στην Premier League

Αθλητισμός
Tags: γκολ

Στην Ισπανία δεύτερη συνεχόμενη ψυχρολουσία για την Μπαρτσελόνα και πάλι στη Βαρκελώνη. Οι Καταλάνοι μετά την ήττα 3-2 απο την Αϊντραχτ και τον αποκλεισμό στο Europa League έχασαν στη «La Loga» από την Κάντιθ για πρώτη φορά στην ιστορία τους εντός έδρας. 1-0 σκόρερ ο πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ Λούκας Πέρεθ στο 48ο λεπτό. Δεύτερη στην κατάταξη η Μπάρτσα, ισόβαθμη με Σεβίλλη και Ατλέτικο αλλά και ενα ματς λιγότερο, βήμα παραμονής για την Κάντιθ.

Στην Αγγλία έτοιμη για τα πλέι οφ ανόδου στην Premier League είναι η Νότιγχαμ Φόρεστ. Κυριάρχησε στο ματς με τη Γουέστ Μπρομ και στο 17′ κέρδισε πεναλτι και την αποβολή του Φουρλόγκ μετά την παρέμβαση στην μπάλα με το χέρι. Ο Τζόνσον ευστόχησε για το 1-0 των γηπεδούχων που ήταν καταιγιστικοί και στο 23’ έφθασαν στο 2-0 με τον Ράιαν Γεϊτς Στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου ο Κόλμπακ με εξαιρετικό σουτ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0 . Το τελικό 4-0 έγινε στο φινάλε της αναμέτρησης από τον Σάριντζ. Θρίαμβος για τη 5η στην championship Νοτιγχαμ. Έχει 70 βαθμούς και δύο αγώνες λιγότερους από τις ομάδες που επίσης διεκδικούν θέση στα πλέι οφ.

Στην Ιταλία, η Νάπολι με το πεναλτι του Ινσίνιε στο 11ο λεπτό προηγήθηκε 1-0 στο ντέρμπι με τη Ρόμα, αλλά οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων της αναμετρησης με γκολ του Ελ Σαραουι και με το τελικό 1-1 «έβγαλαν» από το «κάδρο» του τίτλου την αντίπαλό τους.

Στο Μπέργκαμο τρίτη διαδοχική ήττα για την Αταλάντα και «καμπανάκι» απώλειας για την ευρωπαϊκή της συμμετοχή. Η Βερόνα με τα γκολ του Κετσερίνι στο τέλος του ημιχρόνου και το αυτογκόλ του Κουπμεϊνερς στο 55ο λεπτό βρέθηκε σε θέση ισχύος και ήταν τελικά η νικήτρια 2-1 , καθώς η γηπεδούχος αρκέστηκε στη μείωση του σκορ με τον Σκαλβίνι στο 62ο λεπτό.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη
Φόρτωση άρθρων...