Παρασκευή
03 Μαΐου 2024

Γκολ και θέαμα στα γήπεδα ποδοσφαίρου (vid)

Η Σίτι έκανε σπουδαίο βήμα προς την κατάκτηση του αγγλικού πρωταθλήματος νικώντας τη Νιουκάστλ με 5-0 και βρίσκεται στο + 3 από την δεύτερη Λίβερπουλ. Στην Ιταλία η Μίλαν παραμένει στην κορυφή της βαθμολογίας, καθώς επικράτησε της Βερόνα με 3-1

Αθλητισμός
Tags: γκολ

Η Μάντσετσερ Σίτι δεν άφησε την ισοπαλία της Λίβερπουλ με την Τότεναμ να πάει χαμένη ανοίγοντας το σκορ απέναντι στη Νιουκάστλ στο 19’ με τον Στέρλινγκ. Μετά την ασταθή απόκρουση του Ντουμπράφκα στο 38’ ο Λαπόρτ έκανε το 2-0. Και στο 61’ ο Ρόδρι με κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι το 3-0. Στο 90’ ο Φόντεν πέτυχε και τέταρτο γκολ μετά από προσπάθεια του Στέρλινγκ. Και στις καθυστερήσεις ο Στέρλινγκ διαμόρφωσε το τελικό 5-0. Η Σίτι είναι αγκαλιά με τον τίτλο στην Premier League.

Με την Ίντερ να έχει ανέβει προσωρινά στην πρώτη θέση του καμπιονάτο, η Μίλαν καρδιοχτύπησε όταν η Βερόνα προηγήθηκε στο Μπεντεγκόντι με τον Φαραόνι στο 38’. Όμως στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου ο Τονάλι κατάφερε να ισοφαρίσει. Και στο ξεκίνημα του δευτέρου μέρους ο ίδιος παίκτης έκανε την ανατροπή μετά από ασίστ του Λεάο. Στο 86’ ο Φλορέντσι σφράγισε τη νίκη των ροσονέρι, που παραμένουν στην κορυφή.

Στην Ισπανία η Ατλέτικο πήρε το ντέρμπι της Μαδρίτης νικώντας την πρωταθλήτρια Ρεάλ για πρώτη φορά μετά από 6 χρόνια. Ο Καράσκο πέτυχε με πέναλτι το νικητήριο γκολ για τους ροχιμπλάνκος στο 40’.

Στην Ολλανδία ο Άγιαξ άνοιξε το σκορ απέναντι στην Άλκμααρ με τον Μπρόμπι στο 42ο λεπτό. Αλλά στο 62’ ο Βαγγέλης Παυλίδης ισοφάρισε με το 14ο φετινό του τέρμα. Και στο 75’ η Άλκμααρ πέρασε μπροστά με τον Έβχεν. Το τελικό 2-2 διαμόρφωσε στο 86’ ο Άλβαρεζ για τον Άγιαξ, που θα περιμένει λίγο ακόμα για να στεφθεί πρωταθλητής.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη
Φόρτωση άρθρων...