Τετάρτη
15 Μαΐου 2024

Γκολ και θέαμα στο Καραϊσκάκη (video)

Μπαλάρα στο Καραϊσκάκη, με τον Ολυμπιακό να διαλύει τον Λεβαδειακό με 6-0. Από δύο γκολ οι Μπιέλ και Κανός, από ένα οι Χουάνγκ και Μπακαμπού. Ματσάρα και από τον Φορτούνη.

Αθλητισμός

Γκολ και θέαμα στο Καραϊσκάκη! Ο Ολυμπιακός παίζοντας ωραίο ποδόσφαιρο διέλυσε με 6-0 τον Λεβαδειακό για την 25η αγωνιστική της Super League.

Οι Ερυθρόλευκοι κυριάρχησαν από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης και έφτασαν σε μια άνετη νίκη. Εξαιρετικό παιχνίδι από τους Πεπ Μπιέλ (2’, 49’) και Σέρτζι Κανός (86’, 88’), οι οποίοι πέτυχαν από δύο γκολ, ενώ από ένα έβαλαν επίσης οι Ιν-Μπεόμ Χουάνγκ (38’) και Σεντρίκ Μπακαμπού (58’). Μεγάλη εμφάνιση και από τον Κώστα Φορτούνη, που είχε δύο ασίστ.

Ένα παιχνίδι που εξελίχθηκε σε επιθετικό μονόλογο για την ομάδα του Πειραιά, με τους παίκτες του Μίτσελ να πετυχαίνουν έξι γκολ και να χάνουν πολλές ευκαιρίες για να ανεβάσουν ακόμα περισσότερο τον δείκτη του σκορ.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός: Δεύτερος τελικός μέσα σε τρία εικοσιτετράωρα για τον «Δικέφαλο», ψάχνουν αντίδραση οι «πράσινοι»

ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός κοντράρονται στο γήπεδο της Τούμπας (20:00), σε ένα κρίσιμο ντέρμπι για την 9η και προτελευταία αγωνιστική των playoffs της Stoiximan Super League!

Φόρτωση άρθρων...