Κυριακή
28 Απριλίου 2024

Γκολ & θέαμα από τα ευρωπαϊκά γήπεδα ποδοσφαίρου (Video)

Στα ευρωπαϊκά γήπεδα, σε απόσταση αναπνοής από τη Μάντσεστερ Σίτι διατηρήθηκε η Λίβερπουλ που επικράτησε 2 - 0 της Έβερτον

Αθλητισμός

Από το κακό στο χειρότερο πάει η Μπαρτσελόνα. Από γκολ του Αλβαρο Γαρθία στο 7ο λεπτό έχασε 1 – 0 από τη Ράγιο Βαγιεκάνο στο Καμπ Νόου σε εξ αναβολής αγώνα για την Πριμέρα Ντιβισιόν.

Η ομάδα της Βαρκελώνης, για πρώτη φορά στην ιστορία της χάνει την ίδια σεζόν τρία σερί εντός έδρας ματς.

Βήμα τίτλου με ανατροπή για τη Μίλαν στην Ιταλία. Η Λάτσιο προηγήθηκε με τον Ιμόμπιλε στο 4’, αλλά ο Ζιρού ισοφάρισε στο 50’. Στο 92’ ο Τονάλι πέτυχε το 1 – 2 στη Ρώμη για τους Μιλανέζους που με ματς περισσότερο είναι στο +2 από τη δεύτερη Ίντερ.

Στη Γαλλία, με γκολ του Ζέρσον στο 83’ η Μαρσεϊγ νίκησε 1 – 0 εκτός έδρας τη Ρεμς και είναι μια ανάσα από την απευθείας πρόκριση στη φάση των ομίλων του επόμενου Champions League.

Λίγες μέρες πριν τον ημιτελικό του Champions League κόντρα στη Βιγιαρεάλ, η Λίβερπουλ νίκησε 2 – 0 την Έβερτον και παρέμεινε ένα πόντο μακριά από την πρωτοπόρο Σίτι στη μάχη για τον τίτλο στην Πρέμιερ Λιγκ.

Όμπερτσον και Όριγκι πέτυχαν τα γκολ που φέρνουν την Έβερτον κοντά σε έναν ιστορικό υποβιβασμό.

Στο Λονδίνο, η Τσέλσι έχασε πέναλτι με τον Ζορζίνιο στο 86’ αλλά πήρε τη νίκη με 1 – 0 επί της Γουέστ Χαμ χάρη σε γκολ του Πούλισικ στο 90’.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη
Φόρτωση άρθρων...