Παρασκευή
17 Μαΐου 2024

Γκουαρδιόλα για τη Νότιγχαμ Φόρεστ: «Το Σάββατο παίζουμε με μια ομάδα που έχει ένα Champions League περισσότερο από εμάς»

Η Νότιγχαμ Φόρεστ είναι η επόμενη αντίπαλος των πρωταθλητών Αγγλίας

Αθλητισμός

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα προειδοποίησε την ομάδα του για τη Νότιγχαμ Φόρεστ, καθώς περιμένει να αντιμετωπίσει έναν δύσκολο αντίπαλο στο «Έτιχαντ» αυτό το Σαββατοκύριακο.

Η ομάδα του Στιβ Κούπερ θα κάνει το ταξίδι στο Μάντσεστερ καθώς αντιμετωπίζει την Σίτι το Σάββατο (23/09). Οι «Reds» κράτησαν τους νυν πρωταθλητές σε ισοπαλία 1-1 στο City Ground τον Φλεβάρη του 2023 και θα προσπαθήσουν να πάρουν ξανά βαθμούς εναντίον τους.

Μιλώντας μετά το 3-1 στο Champions League επί του Ερυθρού Αστέρα, ο πολύπειρος τεχνικός επισήμανε ότι η Φόρεστ έχει κερδίσει περισσότερους τίτλους στο Champions League από τους ίδιους.

Η ομάδα ιδιοκτησίας του Βαγγέλη Μαρινάκη έχει κατακτήσει δύο φορές το Ευρωπαϊκό Κύπελλο, το 1978/79 και το 1979/80. Η Σίτι από την άλλη, κέρδισε το πρώτο της ευρωπαϊκό τρόπαιο νωρίτερα αυτό το καλοκαίρι, αφού νίκησε την Ίντερ με 1-0 στον τελικό. «Τώρα έχουμε ένα παιχνίδι με τη Νότιγχαμ Φόρεστ το Σάββατο. Είναι δύο φορές νικητές του Champions League. Κέρδισαν ένα περισσότερο από εμάς. Είναι η αλήθεια, δεν αστειεύομαι», ήταν συγκεκριμένα τα λόγια του Πεπ.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Τζακ ποτ στο Τζόκερ – Οι τυχεροί αριθμοί

Τζακ ποτ σημειώθηκε στην πρώτη κατηγορία (5+1) του Τζόκερ στην κλήρωση 2754 της Πέμπτης. Στη δεύτερη κατηγορία (5) αναδείχθηκε 1 τυχερός που κερδίζει 100.000 ευρώ. Δείτε του...

Φόρτωση άρθρων...