Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

H πρώτη μεγάλη συνέντευξη του Γουστάβο Πογέτ στο ΟΠΑΠ Game Time

Αθλητισμός

Ο προπονητής της Εθνικής Ομάδας μιλάει για τα πρώτα παιχνίδια του στον πάγκο, το Nations League, το Euro 2024 και τα play off της Super league

 

Ο Γουστάβο Πογέτ είναι ο καλεσμένος της εκπομπής ΟΠΑΠ Game Time, αυτήν την εβδομάδα, στην πρώτη του μεγάλη συνέντευξη ως προπονητής της Εθνικής Ομάδας.

 

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός μιλά για την πρώτη του εμπειρία στον πάγκο της Εθνικής και τα συμπεράσματα που έβγαλε από τα δύο φιλικά παιχνίδια κόντρα στη Ρουμανία και το Μαυροβούνιο.

 

Εξηγεί πώς πρέπει να εμφανιστεί η Εθνική Ομάδα στα επίσημα παιχνίδια της στο Nations League τον Ιούνιο και πώς μπορεί να επιτευχθεί ο μεγάλος στόχος της πρόκρισης στα τελικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος του 2024.

 

Ο Ουρουγουανός προπονητής αποκαλύπτει πώς ανακάλυψε τον Χρήστο Κουρφαλίδη και τον κάλεσε για πρώτη φορά στην Εθνική Ομάδα.

 

Αναλύει επίσης τις δύο κυριακάτικες αναμετρήσεις των play off της Super League Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ (19:00) και Ολυμπιακός-ΑΕΚ (20:00) καθώς και το ντέρμπι της Serie A, Γιουβέντους-Ίντερ (21:45).

 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Τζακ ποτ στο Τζόκερ – Οι τυχεροί αριθμοί

Τζακ ποτ σημειώθηκε στην πρώτη κατηγορία (5+1) του Τζόκερ στην κλήρωση 2732 της Τρίτης. Και στη δεύτερη κατηγορία (5) δεν βρέθηκε τυχερός. Δείτε τους τυχερούς αριθμούς και τ...

Φόρτωση άρθρων...