Πέμπτη
16 Μαΐου 2024

Η ΑΕΚ πήρε Κριχόβιακ, ο ΠΑΟΚ βλέπει Γάνδη (vid)

Ο διεθνής Πολωνός μέσος Κριχόβιακ μπαίνει από σήμερα στην εξίσωση των πλέι οφ, ολοκληρώνοντας την μετεγγραφή του στην ΑΕΚ, την ώρα που ο ΠΑΟΚ στρέφεται και πάλι εκτός συνόρων και στη ρεβάνς με τη Γάνδη την Πέμπτη στο Conference League

Αθλητισμός
Tags: αεκ

Η ΑΕΚ ανακοίνωσε την απόκτηση του Γκρεγκόρζ Κριχόβιακ, με τον Πολωνό αμυντικό μέσο να υπογράφει συμβόλαιο μέχρι το τέλος της σεζόν.

Ο Κριχόβιακ θα φορά το νούμερο «16» και θα τεθεί άμεσα στη διάθεση του Σωκράτη Οφρυδόπουλου, με το ντεμπούτο του να τοποθετείται στο κυριακάτικο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ.

Ο ποδοσφαιριστής ξεναγήθηκε στο αθλητικό κέντρο των Σπάτων και κλώτσησε τη μπάλα στον αγωνιστικό χώρο του Σεραφείδιου.

Η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για τη ρεβάνς με τη Γάνδη συνεχίστηκε με μία επιστροφή. Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης προπονήθηκε σήμερα και τέθηκε στη διάθεση του Ραζβάν Λουτσέσκου. Στο Βέλγιο δεν θα ταξιδέψουν οι τιμωρημένοι Κούρτιτς και Ζίβκοβιτς.

Η UEFA όρισε τον Γερμανό διαιτητή, κατηγορίας ελίτ, Ντάνιελ Ζίμπερτ, στη ρεβάνς του ΠΑΟΚ με τη Γάνδη.

Ο Ολυμπιακός άρχισε σήμερα προπονήσεις για το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα στους «Ζωσιμάδες», ενώ Παναθηναϊκός και Άρης έχουν ρεπό πριν τη μεταξύ τους αναμέτρηση στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Επίθεση με πέτρες δέχθηκε η αποστολή της Κ17 του Άρη κατά τη μετάβασή της στην Πορταριά για τον αυριανό τελικό πρωταθλήματος με τον ΠΑΟΚ. Άγνωστοι με καλυμμένα χαρακτηριστικά έστησαν ενέδρα, προκάλεσαν φθορές στο πούλμαν, ευτυχώς χωρίς να τραυματιστεί κανείς.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη
Φόρτωση άρθρων...