Τετάρτη
24 Απριλίου 2024

Η Εθνική των 100 εκατομμυρίων ευρώ στα χέρια του Πογέτ

Ο Γκουστάβο Πογέτ έχει να διαχειριστεί την πιο ακριβή Εθνική ομάδα όλων των εποχών – Αυτή είναι η ενδεκάδα των 100 εκατ. ευρώ.

Αθλητισμός

Η Εθνική ομάδα μπαίνει σε ρυθμούς προκριματικών πλέον, με τον Γκουστάβο Πογέτ να έχει ανακοινώσει ήδη τις επιλογές του για τα παιχνίδια με την Ιρλανδία και τη Γαλλία, με τη μεγάλη έκπληξη να μην είναι άλλη από την απόφαση του να αφήσει εκτός τον Κώστα Φορτούνη.

Ο Ουρουγουανός τεχνικός επέλεξε να μην πάρει μαζί του τον Έλληνα μεσοεπιθετικό του Ολυμπιακού, λόγω του τρόπου που αγωνίζεται όπως ο ίδιος είπε σε δηλώσεις του, όμως πέρα από αυτό ο ομοσπονδιακός προπονητής μπορεί να πει κανείς ότι είναι πιο τυχερός από τους προκατόχους του.

Ο λόγος δεν είναι άλλος από το ρόστερ που καλείται να διαχειριστεί στη «γαλανόλευκη», αφού έχει πολλούς ποδοσφαιριστές μεγάλης αξίας και την πιο ακριβή Εθνική ομάδα όλων των εποχών με βάση το «transfermarkt».

Συγκεκριμένα, η ενδεκάδα της γαλανόλευκης αξίζει πλέον πάνω από 100 εκατομμύρια ευρώ, όπως θα δείτε και στο γράφημα παρακάτω, με τον ποδοσφαιριστή που έχει τη μεγαλύτερη χρηματιστηριακή αξία στο ρόστερ να είναι ο Κώστας Τσιμίκας, ο οποίος έχει 18 εκατομμύρια ευρώ.

Από εκεί και πέρα, ακολουθεί ο «φύλακας άγγελος» της Ελλάδας και της Μπενφίκα, Οδυσσέας Βλαχοδήμος, ενώ με 15 εκατομμύρια ευρώ έρχεται τρίτος σε αξία ο Κωνσταντίνος Μαυροπάνως. Αξίζει να σημειωθεί πως οι δύο ποδοσφαιριστές στην πιο ακριβή εντεκάδα της Εθνικής είναι οι Μπάλντοκ και Χατζηδιάκος που το «transfermarkt» τους δίνει στα 3,5 εκατομμύρια ευρώ.

Δείτε την ενδεκάδα της Εθνικής: 

3

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Το Eurojackpot μοιράζει απόψε 120 εκατ. ευρώ – Στις 21:15 η κλήρωση για το μεγαλύτερο έπαθλο όλων των εποχών στην Ελλάδα

Λίγες ώρες απομένουν για τη μεγάλη κλήρωση του Eurojackpot, καθώς στις 21:15 το δημοφιλές ευρωπαϊκό παιχνίδι μοιράζει 120 εκατ. ευρώ στους νικητές της πρώτης κατηγορίας. Το έπαθλο ...

Φόρτωση άρθρων...