Σαββάτο
27 Απριλίου 2024

Η κακοκαιρία «Ελπίδα» πλήττει τις αθλητικές διοργανώσεις (Video)

Οι ακραίες καιρικές συνθήκες οδηγούν σε αναβολές αγώνων. Δε θα γίνει αύριο η ρεβάνς του Παναθηναϊκού με την Καρδίτσα για το Κύπελλο.

Η κακοκαιρία «Ελπίδα» δεν άφησε ανεπηρέαστη την ποδοσφαιρική δραστηριότητα. Η σφοδρή χιονόπτωση που πλήττει τη χώρα, οδήγησε σε αναβολή τον αυριανό δεύτερο προημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και στην Αναγέννηση Καρδίτσας.

Οι παίκτες του Τριφυλλιού πήγαν το πρωί στο χιονισμένο «Γεώργιος Καλαφάτης», αλλά ενημερώθηκαν ότι η προπόνηση αναβάλλεται και η αποστολή δεν επιτρέπεται να αναχωρήσει για τη θεσσαλική πόλη.

Τα έντονα καιρικά φαινόμενα θα υποχωρήσουν από το βράδυ της Τρίτης, ωστόσο δεν είναι βέβαιο πως τα γήπεδα θα μπορέσουν να φιλοξενήσουν τις τρεις ρεβάνς της φάσης των «16» που έχουν προγραμματιστεί για την Τετάρτη.

Για την ώρα, οι αναμετρήσεις Ολυμπιακός - Παναιτωλικός, ΑΕΚ- ΠΑΟΚ και Λαμία - Άρης είναι στον «αέρα» και όλα θα εξαρτηθούν από την κατάσταση των αγωνιστικών χώρων.

Στον Ολυμπιακό έχουν μεριμνήσει και έχουν εφοδιαστεί με αντιχιονιστικά χρώματα που επιτρέπουν τη διαγράμμιση του χλοοτάπητα του «Γεώργιος Καραϊσκάκης», ώστε να καταστεί εφικτή η διεξαγωγή του ματς με τον Παναιτωλικό.

Στην ΑΕΚ, το πυκνό χιόνι που κάλυψε την Ανατολική Αττική εγκλώβισε για αρκετή ώρα στο προπονητικό κέντρο των Σπάτων, τον Αργύρη Γιαννίκη, τον Βασίλη Δημητριάδη και κάποια μέλη του προπονητικού επιτελείου, τα οποία τελικά αποχώρησαν το απόγευμα.

Στον ΠΑΟΚ σημειώθηκε απρόοπτο με την άφιξη του Φελίπε Σοάρες. Ο Πορτογάλος αναχώρησε με πτήση από τη Λισαβόνα, όμως η πτήση του δεν προσγειώθηκε στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» λόγω της κακοκαιρίας.

Δείτε το βίντεο του MEGA:
 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Έγραψε ιστορία ο Λευτέρης Πετρούνιας - Πρωταθλητής Ευρώπης για έβδομη φορά στους κρίκους

Ακόμα ένα μετάλλιο πρόσθεσε στην πλούσια και μεγάλη καριέρα του ο Λευτέρης Πετρούνιας. Ο 33χρονος αθλητής κατέκτησε στο Ρίμινι της Ιταλίας το έβδομο χρυσό μετάλλιο του σε Ευρωπαϊκό...

Φόρτωση άρθρων...