Παρασκευή
03 Μαΐου 2024

Η μεγάλη ώρα έφτασε: Οι «Μπέμπηδες» του Ολυμπιακού έτοιμοι να ανέβουν στην κορυφή της Ευρώπης

Ο Ολυμπιακός Κ19 αντιμετωπίζει σήμερα (22/4, 19:00) την αντίστοιχη της Μίλαν στον τελικό του Final-4 του Youth League στην Νιόν της Ελβετίας και είναι έτοιμος να γράψει ιστορία

Αθλητισμός

Ο Ολυμπιακός Κ19 κοντράρεται σήμερα (22/4, 19:00) στη Νιόν της Ελβετίας με την αντίστοιχη ομάδα της Μίλαν στον τελικό του Final-4 του Youth League και είναι έτοιμος να γράψει μία «χρυσή» σελίδα για το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Οι «ερυθρόλευκοι» αφού προσπέρασαν το εμπόδιο της Ναντ στα πέναλτι, πανηγύρισαν την πρόκριση στον μεγάλο τελικό και έφτασαν στο τελευταίο βήμα πριν από την κατάκτηση του τροπαίου.

Η Μίλαν είναι μία ομάδα γεμάτη ταλέντο και έχει στην κορυφή της επίθεσής της το «next big thing» του ιταλικού ποδοσφαίρου τον Φεντερίκο Καμάρντα και στον ημιτελικό απέκλεισαν την Πόρτο επίσης στα πέναλτι.

Το σύνολο του Σωτήρη Συλαϊδόπουλου θα είναι αποφασισμένο για το καλύτερο δυνατό και στόχο θα έχει την νίκη και την κατάκτηση του Youth League.

Οι δύο ομάδες είναι οι πρώτες από την χώρα τους που έχουν φτάσει τόσο μακριά στη διοργάνωση και διεκδικούν το τρόπαιο και θέλουν να το πάνε μέχρι το τέλος της διαδρομής.

Ο Ολυμπιακός πραγματοποιεί μία ιδιαίτερα εντυπωσιακή πορεία από το ξεκίνημα της σεζόν. Πρώτο εμπόδιο ήταν η Λέτσε, με την περσινή πρωταθλήτρια Ιταλίας να μην στέκεται εμπόδια στα «ερυθρόλευκα μωρά».

Στον επόμενο γύρο ήταν η σειρά της Καμπάλα να… υποταχθεί και μετά ξεκίνησαν τα νοκ-άουτ παιχνίδια, αφού μέχρι τότε ήταν διπλά και οι Πειραιώτες είχαν μετρήσει 4/4 νίκες με 13-2 τέρματα.

Επόμενα θύματα των «ερυθρόλευκων» η πρωτοπόρος της Serie A Primavera, Ίντερ, και στα… καπάκια η Λανς. Αμφότερες, αποκλείστηκαν από τον Ολυμπιακό στα πέναλτι, ενώ στους «8» ήταν η σειρά της Μπάγερν να αποκλειστεί μέσα στο Μόναχο (1-3). Και έφτασε ο ημιτελικός με την ισχυρή Ναντ, ο οποίος έληξε χωρίς σκορ, αλλά και πάλι στη ρώσικη ρουλέτα οι ερυθρόλευκοι επικράτησαν και πέρασαν στον μεγάλο τελικό.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη
Φόρτωση άρθρων...