Σαββάτο
04 Μαΐου 2024

Η μεγαλύτερη ποδοσφαιρική γιορτή της Ευρώπης επιστρέφει (vid)

Champions League: Η δράση επιστρέφει αύριο στο MEGA

Αθλητισμός

Το Τσάμπιονς Λιγκ ετοιμάζεται στη φάση των 16 να προσφέρει πλούσιο θέαμα με σημαντικές αναμετρήσεις που θα μαγνητίσουν τα βλέμματα όλων των φίλων του δημοφιλέστερου σπορ στον πλανήτη.

Απόψε στις δέκα το βράδυ η αυλαία ανοίγει στο Παρκ Ντε Πρενς με το μεγάλο ντέρμπι της Πάρι Σεν Ζερμέν κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Η φιναλίστ της σεζόν 2019-2020 ομάδας του Παρισιού των Εμπαπέ, Μέσι και Νεϊμάρ απέναντι στην πολυνίκη κάτοχο 13 τροπαίων Βασίλισσα. Το 2018 οι δύο ομάδες είχαν συναντηθεί και πάλι στη φάση των 16 και η Ρεάλ είχε πάρει την πρόκριση με δύο νίκες, 3-1 στη Μαδρίτη και 2-1 στο Παρίσι.

Την ίδια ώρα η Σπόρτινγκ Λισαβόνας φιλοξενεί τη Μάντσεστερ Σίτι. Η πρωταθλήτρια Πορτογαλίας βρίσκεται για δεύτερη φορά στην ιστορία της στη φάση των 16. Αντίθετα, η περσινή φιναλίστ στη διοργάνωση και κάτοχος της Πρέμιερ Λιγκ μετράει εννέα συνεχόμενες προκρίσεις από τους ομίλους.

Την Τετάρτη το μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα στην Ίντερ και τη Λίβερπουλ στο Τζουζέπε Μεάτσα στο Μιλάνο αρχίζει στις δέκα το βράδυ και θα μεταδώσει ζωντανά το MEGA. Δύο ομάδες που έχουν στην κατοχή τους τρόπαια του Τσάμπιονς Λιγκ, τρία οι νερατζούρι και έξι οι κόκκινοι.

Οι τηλεθεατές του MEGA θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την εκπομπή για το Τσάμπιονς Λιγκ αμέσως μετά την αναμέτρηση της Ίντερ με τη Λίβερπουλ και να απολαύσουν εκτεταμένα στιγμιότυπα από το παιχνίδι Σάλτσμπουργκ – Μπάγερν Μονάχου, όπως και όλες τις φάσεις και τα γκολ των αγώνων της Τρίτης.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη
Φόρτωση άρθρων...