Κυριακή
05 Μαΐου 2024

Η Μπάγερν έκανε πλάκα στην Παρί και την έστειλε σπίτι της (2-0) – Πέρασε και η Μίλαν (0-0) (videos)

Με… δράστες τους Μοτίνγκ και Γκνάμπρι η Μπάγερν Μονάχου ντούπλαρε τις νίκες (2-0) της κόντρα στην Παρί Σεν Ζερμέν, παίρνοντας έτσι το εισιτήριο για τους «8». Για ακόμη μια χρονιά ο Λιονέλ Μέσι και η παρέα του λένε «αντίο» από πολύ νωρίς στη διοργάνωση

Αθλητισμός

Ούτε αυτή τη φορά για την Παρί Σεν Ζερμέν.

Τελικά ότι της στέρησε η τεχνολογία η Μπάγερν το βρήκε λίγα λεπτά αργότερα ξανά με… δράστη τον Μοτίνγκ.

Ο Μίλερ έκλεψε την μπάλα έξω από την περιοχή, με τον Γκορέτσα να δίνει πάσα πάρε βάλε στον φορ της Μπάγερν για το 1-0 των Γερμανών.

Η Παρί είχε την κατοχή της μπάλας και προσπαθούσε να ξαναμπεί στο παιχνίδι. Από την πλευρά της η Μπάγερμ έψαχνε την στιγμή της για ένα δεύτερο γκολ στην κόντρα. Οι γηπεδούχοι κλείδωσαν τη νίκη στο 89′. Η Μπάγερν έφυγε στην κόντρα, ο Μουζιάλα βρήκε τον Γκνάμπρι στα αριστερά και εκείνος πλάσαρε για το τελικό 2-0.

Μεγάλη πρόκριση της Μίλαν (0-0)

Η Μίλαν έμεινε «όρθια» στο Λονδίνο απέναντι στην Τότεναμ (0-0), με την ιταλική ομάδα να παίρνει το εισιτήριο της πρόκρισης για τα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Η ισοπαλία στην αγγλική πρωτεύουσα έδωσε την πρόκριση στους «ροσονέρι», καθώς στο πρώτο παιχνίδι η Μίλαν είχε επικρατήσει των Λονδρέζων με 1-0.

Το κακό θέαμα σε ένα παιχνίδι που άργησε να αρχίσει 10 λεπτά λόγω κίνησης στους δρόμους του Λονδίνου ευνόησε τους «ροσονέρι», οι οποίοι είχαν καλύτερες ευκαιρίες και παρά την αποβολή του Κριστιάν Ρομέρο στο 77′, έφτασαν σε μια σπουδαία πρόκριση.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Ολυμπιακός: Έρχεται πρόγραμμα «φωτιά» με ημιτελικό Conference και τρία ελληνικά ντέρμπι σε 240 ώρες

Ο Ολυμπιακός από τις 22:00 της 9ης Μαΐου μέχρι την ίδια ώρα της 19ης του μηνός θα αντιμετωπίσει Αστον Βίλα, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, Παναθηναϊκό - Κατά μέσο όρο θα παίζει ένα ματς-φωτιά κάθε 2,5...

Φόρτωση άρθρων...