Παρασκευή
03 Μαΐου 2024

Η Μπάγερν Μονάχου «διέλυσε» τη Σάλτσμπουργκ (vid)

Η Σάλτσμπουργκ είχε όνειρα πρόκρισης στα προημιτελικά του Champions League, μετά την ισοπαλία 1-1 που απέσπασε στην έδρα της. Όμως, η Μπάγερν Μονάχου φρόντισε να τα μετατρέψει σε εφιάλτες, συντρίβοντας την με 7-1 στη ρεβάνς του Αλιάνζ Αρένα

Αθλητισμός

Ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής, αφού άνοιξε το βαυαρικό δρόμο προς τον θρίαμβο με χατ τρικ. Ο Πολωνός πέτυχε τα δύο πρώτα γκολ με εύστοχα πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος στο 12’ και στο 21’. Στο 23’ ο Μίλερ βρήκε τον Λεβαντόφσκι και αυτός σημείωσε το 3-0. Δέκα λεπτά και 24 δευτερόλεπτα χρειάστηκε ο Πολωνός για να καταγράψει το πιο γρήγορο χατ τρικ στην ιστορία της διοργάνωσης.

Η Μπάγερν δεν κατέβασε ταχύτητα. Στο 31’ ο Γκνάμπρι πήρε την πάσα από τον Κομάν και με πλασέ πέτυχε το 4-1. Ο Μίλερ με άπιαστο σουτ σκόραρε το 5-0 στο 54 και έδειξε στους Αυστριακούς ότι η βραδιά οδεύει προς ιστορικό διασυρμό. Ο νεαρός Κιάεργκαρντ μείωσε στο 70’ με μακρινό σουτ, σε μία προσπάθεια της Σάτσμπουργκ να αντιδράσει.

Ωστόσο, η Μπάγερν δεν σταματούσε με τίποτα. Ο Μίλερ στο 83’ σκόραρε το έκτο γκολ των Βαυαρών και τρία λεπτά αργότερα, ο Σανέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Κεν για έβδομη φορά στη βραδιά.

Η Λίβερπουλ είχε νικήσει 2-0 στο Μιλάνο, οπότε η ρεβάνς του Άνφιλντ έμοιαζε με τυπική διαδικασία για την πρόκριση στα προημιτελικά. Η γκολάρα του Λαουτάρο Μαρτίνες στο 61’ έδωσε τη νίκη στην Ίντερ με 1-0, αλλά δεν ήταν αρκετή για την ανατροπή.

Ένα λεπτό μετά το προβάδισμα των «νερατζούρι», ο Σάντσες κλάδεψε τον Τιάγκο και αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη, γκρεμίζοντας τις ελπίδες της ομάδας του.

Ρεάλ Μαδρίτης – Παρί σεν Ζερμέν: Για μία θέση στα προημιτελικά

Τον μεγάλο αγώνα Ρεάλ-Παρί θα σχολιάσει απόψε για το MEGA ο Κώστας Βερνίκος.

Σε ένα ματς που θα μπορούσε να είναι ο τελικός του Τσάμπιονς Λιγκ και θα μεταδοθεί ζωντανά από το MEGA την Τετάρτη στις 22:00 η Ρεάλ θα προσπαθήσει να ανατρέψει το 1-0, σκορ με το οποίο έχασε από την Παρί στη Γαλλία.

«Το πλάνο που έχουμε δεν αφορά μόνο το πως θα σταματήσουμε τον Εμπαπέ. Αλλά και τον Νεϊμαρ και τον Μέσι και όλους τους καλούς παίκτες (της Παρί)» σημείωσε ο Κάρλο Αντσελότι, ενώ ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο τόνισε: «Για να περάσουμε πρέπει να παίξουμε καλύτερα από τη Ρεάλ Μαδρίτης».

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Θρυλική υποδοχή του Ολυμπιακού μετά την ιστορική νίκη επί της Άστον Βίλα (βίντεο)

Εκατοντάδες οπαδοί του Ολυμπιακού συγκεντρώθηκαν από νωρίς το πρωί της Μεγάλης Παρασκευής στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος για να υποδεχτούν τους παίκτες του Ολυμπιακού μετά τη ...

Φόρτωση άρθρων...